Nattmask - hudvård medan du sover

2017-06-21

Låt dig inte luras av det faktum att Sleeping Pack är den 10:e steget i din K-Beauty-rutin och ge upp innan du når till hit! Sleep packs är faktiskt den lates bästa vän eftersom de gör allt hårt arbete medan du bara njuter av din skönhetssömn. Bästa produkten någonsin!?

Sleeping Pack (eller nattmasker som de ofta kallas också) har blivit mer och mer populära på den europeiska marknaden också. De används normalt en eller två gånger i veckan istället för din normala nattkräm för att skämma bort din hud ordentligt.

Vad är skillnaden på en nattmask och en nattkräm?

Vad som skiljer dem från normala nattkrämer är att de ofta är lite tjockare (även om det finns också lättare versioner tillgängliga för de med oljigare hudtyp) och fylld med ännu mer näringsrika ingredienser som kommer att krama din hud hela natten och se till att du kommer att vakna med lyster, fuktad och plumpad hud på morgonen.

Sleep Packs är underbara produkter att använda speciellt på de nätterna när du redan på kvällen vet att du inte kommer få lika mycket skönhetssömn som du behöver... Finns det någon som inte skulle bli förälskad i en produkt som kan få dig att se ut som om du hade fått några extra timmar med sömn?

Vi vet att en nattmask/sleep pack kan låta kladdiga och att du förmodligen redan föreställer dig mötet mellan kudden och ditt insmorda ansikte. Oroa dig inte, det är allt noga genomtänkt för göra det så bekvämt som möjligt - glöm inte att koreanska människor är extremt innovativa! Nattmasker absorberas väl trots deras skrämmande namn, så vi rekommenderar dig verkligen att ge dem en chans!