Neonfärger från Depend

2017-07-02

Depend har lanserat en hel kollektion med neonfärgade lack inom serien 7Day. Lacken ska ha lång hållbarhet nämligen minst 7 dagar enligt uppgift. Färgerna i serien är helt underbara. Neonlack gör sig väldigt bra till sommaren, oavsett sol eller ej. Vid fint väder passar neoner till solbränna och vid lite sämre väder är de perfekta humörhöjare.

Idag ska vi titta på tre av dessa lack. Jag rekommenderar ett par lager av färgerna, dels för hållbarhetens skull och dels för att få intensivare färger. Lacken torkar matta så ett lager topplack är inte bara för hållbarhetens skull men också för en glansig finish.

Vivid Neon är en intensiv röd färg.

Zap Up Neon är magentafärgat.

Electric Neon är det intensiva blåa lacket.

Neoner brukar ofta lysa ännu intensivare med ett lager vitt lack under. Vitt lack är oftast ett måste för neoner som inte är tillräckligt opaka. Dessa lack klarade sig bra utan en vit bas. Däremot använde jag en vit bas för nail arten nedan. För den här effekten använde jag mig av en teknik som heter "Dry brush technique." Man torkar av det mesta av nagellacket på ett papper innan man börjar dra några streck med penseln direkt på nageln. Avsluta manikyren med topplack.