Neonfärger på naglarna i sommar

2017-06-11

Idag ska vi titta på de sista Depend neonerna som jag vill visa er från årets kollektion. Vi har tre typiska neonfärger, gult (Shocking Neon), orange (Glow Show Neon) och grönt (Knock Out Neon). Dessa färger är starka, intensiva och liknar väldigt mycket de färger som man hittar på understrykningspennor. Jag gillar dessa väldigt mycket. Två av dessa (det orangea och det gröna) fungerade att appliceras utan att använda en vit bas medan den tredje (det gula) är för skir för att kunna byggas upp för sig själv. Alla tre lacken torkar matt men vill man bära dem glänsande så får man applicera ett snabbtorkande toplack över dem. Det gjorde jag.

Shocking Neon - För det gula lacket använde jag ett lager av vitt lack som bas och målade sedan två lager av det gula lacket.

Knock Out Neon - Det gröna lacket var ganska täckande så jag provade måla det utan en vit bas, vilket fungerade. Tre lager krävdes dock för att täcka helt.

Glow Show Neon - Det orangea lacket täckte helt med ett par lager. Även här använde jag endast lacket i sig, utan att använda en vit bas.

För nedanstående nail art började jag med att använda en vit bas för alla färger och jag målade sedan leopardmönster med ett svart lack. Slutresultatet täckte jag med ett lager snabbtorkande topplack.