Nya nyanser av bareMinerals 5-in-1 BB Advanced Performance Cream Eyeshadow

2017-10-06

Vi har tittat närmre på bareMinerals 5-in-1 BB Advanced Performance Cream Eyeshadow SPF 15 som nyss lanserat fyra nya nyanser; Luminous Pearl, Rich Camel, Smoky Espresso och Exotic Lilac.

Denna härligt krämiga ögonskugga är silkeslen i texturen och kombinerar både smink och hudvård i ett. Denna ögonskugga har fylliga mineralpigmenterade färger som är intensiva i nyansen och som smälter på huden för att hålla i upp till 12 timmar. Idealiska ögonskuggan att använda om du ska iväg och vara borta i många timmar helt enkelt!

Ögonskuggan fungerar också som en primer och hjälper till att släta ut, förbereda och hålla ögonskugga på plats. Med sina uppklarnande egenskaper kan den vid regelbunden användning hjälpa till att reducera synbarheten av pigmentfläckar på ögonlocken! Ett stort plus är att den innehåller SPF 15, så den känsliga huden på ögonlocken skyddas från skadliga UVA- och UVB-strålar samtidigt som antioxidanter har en skyddande effekt mot extern miljömässig stress.

Från vänster: Luminous Pearl, Rich Camel, Exotic Lilac & Smoky Espresso. Helt perfekta färger för alla årstider!

5-in-1 BB Advanced Performance Cream Eyeshadow SPF 15 är så mjuk och len i sin textur och glider verkligen på huden smidigt - och den sitter verkligen som den ska. Vilken nyans blir din favorit?