Nyhet: Biolage R.A.W från Matrix!

2017-03-13

Biolage R.A.W från Matrix har landat hos eleven och vi är superspända på att testa desas produkter!

Vad är Biolage R.A.W?

Biolage R.A.W är en hårvårdsserie med ingredienser av naturligt ursprung! Produkterna innehåller ingredienser med upp till 99% naturligt ursprung. En ingrediens med naturligt ursprung är per definition om den är oförändrad från sitt naturliga tillstånd eller har bearbetats men ändå behåller mer än 50% av sin molekylstruktur från sin originalplanta eller mineralkälla. De resterande 1 % i Biolage R.A.W. består av ingredienser som säkerställer stabilitet, doft och konsistens.

Upp till 99% biologiskt nedbrytbar

Biologisk nedbrytbarhet är en egenskap hos naturliga ämnen samt material kan sönderdelas/brytas ned av mikroorganismer och som därför ingår i det naturliga kretsloppet. Biolage R.A.W har en hög biologisk nedbrytbarhet och varför Biolage R.A.W. inte uppnår 100% beror på att de använder ingredienser med minedaler som inte är biologiskt nedbrytbart av mikroorganismer.

Återvunnen plast

Flaskorna i Biolage R.A.W. är skapade av 50-100% återvunnen plast. Biolage R.A.W. Shampoo, Conditioner och Oil-Mist är skapade av 100% återvunnenplast och Clay Mask förpackningarna är skapade av 50% återvunnen plast.

Passar Biolage R.A.W för mig?

Biolage R.A.W är framtaget i tre olika serier - Recover, Uplift och Nourish. Om du har normalt till torrt hår så bör du använda serien Nourish. Har du istället skadat eller känsligt hår bör du använda Recover. Sist men inte minst så har vi Uplift, denna serie använder du om du har tunt eller fint hår.

Ger Biolage R.A.W en sträv känsla i håret?

Schampot från Biolage R.A.W ger ett rikt härligt lödder, vilket inte är så vanligt hos naturliga produkter. Däremot kan det ge en lite strävare känsla, men den sträva känslan försvinner så snart du använder inpackningen eller balsamet.

Använd schampo & balsam ur samma serie

Biolage R.A.W har förmågan att varsamt rengöra på djupet och återfukta som inget annat. Den boostar en viktlös volym och återfuktar på djupet, den stärker och adderar glans. Schampo och balsam är bästa vänner, använd dem alltid tillsammans för bästa resultat.

7 Day Hair Cleanse

7 Day Hair Cleanse går ut på att du, med Biolage R.A.W, under 7 dagar ska ta hand om dig själv, ditt hår och miljön på bästa sätt genom att följa sju enkla steg. Vill du veta mer om 7 Day Hair Cleanse så kan du läsa mer om det här!