Nyhet: Kérastase Aura Botanica

2017-03-02

Kérastase har lanserat en ny hårvårdsserie, nämligen Aura Botanica som är framtagen för de växande antalet konsumenter som brinner för naturlig skönhet, de som gör ett medvetet val att leva hälsosammare, värna om miljön och ge något tillbaka när man har möjlighet, men som inte heller vill vara tvungna att välja mellan resultat, exklusivitet och naturlighet.

Man kan säga att Aura Botanica är svaret på den växande efterfrågan på ansvarsfull lyx. Du får en effektiv hårvård som hjälper till att förbättra försvagat hår och med en samtidigt förhöjd sensorisk upplevelse införs en känsla av ''obehandlat hår'' utan beläggningar och fritt från rester. Visst låter det hur bra som helst?

Aura Botanica består av ett schampo, balsam, hårserum och en hårmist - alla med en sammansättning med upp till 98% ingredienser av naturligt ursprung. Produkterna innehåller aktiva ingredienser som alla är nedbrytbara till i genomsnitt 97% och de är helt fria från silikoner och sulfater.

Aura Botanica har även en unik doftsignatur, som är avslappnande och stärkande som samtidigt bidrar till en intensivt sensorisk upplevelse. Den unika doftsignaturen består av sammetslena skogsblommiga toner som utvecklas som en blandning av ädla råvaror, eteriska oljor och hartrester samt naturliga extrakt. Toppnoterna består av citronskal och färskmalda myntablad som öppnar upp som ett energiknippe som övergår i ett hjärta av kryddig koriander, jasminblad och krispig rosépeppar. Basen omsluter doften med varma skogstoner av patchouli och vanilj.