Nyheter från bareMinerals - Gen Nude!

2017-02-15

bareMinerals lanserar nu deras kollektion Gen Nude som innehåller olika läpp-produkter med sammanlagt 40 olika nyanser och 4 olika finishar. Gen Nude innehåller ett matt flytande läppstift, ett glansigt flytande läppstift, ett vanligt läppstift och en läpp-penna.

Jag har nu testat de fyra olika varianterna och jag lovar att du kommer hitta en perfekt nude-färg för just dig med en finish som passar till rätt tillfälle.

Först ut är bareMinerals Gen Nude Matte Liquid Lipcolor, som ger en matt finish som håller hela dagen - utan att torka ut läpparna! Den har en väldigt pigmenterad färg och ger en heltäckande effekt.

Nyans: Wink Nyans: Swag

bareMinerals Gen Nude Buttercream Lipgloss är ett återfuktande läppglans med en plumpande effekt. Den finns i både blanka och skimrande nyanser. Den har även en jättehärlig doft av vanilj som ger en fräsch känsla!

Nyans: Must Have Nyans: Forbidden

bareMinerals Gen Nude Radiant Lipstick är ett återfuktande läppstift med en väldigt len formula. Det har en medium täckning men är också byggbar, så vill du ha mer täckning är det bara att applicera i lager. Läpp-pennan bareMinerals Gen Nude Under Over Lip Liner glider lätt över läpparna. Perfekt för att skapa ett par väl definierade läppar. Den går bra att använda både över och under läppstift och gör så att läppstiftet sitter på plats längre.

Nyans: Love