Nyheter från Maybelline

2017-05-27

Maybelline New York har nyligen lanserat två paletter, en för att skulptera och en för att ge en fräsch rodnad till ditt ansikte. Paletterna är Master Bronze Palette och Master Blush Palette. Paletterna har fyra olika nyanser och varje palett har en ljusare färg som är lätt skimrande som är perfekt att använda som highlighter.

Maybelline Fit Me Matte + Poreless Powder har även kommit i en ny nyans, Translucent, som passar alla och hjälper till att absorbera överflödigt sebum från huden och lämnar den matt och silkeslen. Pudret håller huden i balans under dagen och gör även att din foundation sitter på plats bättre.

Maybelline Volum' Express Colossal Big Shot Mascara är Maybellines nya mascara som fördelar mascaran över fransarna perfekt och ger en lösögonfranseffekt, klumpfritt.

Maybelline har kommit med många härliga nyheter detta halvår. Bl.a The Nudes 24 Karat, Master Strobing Liquid, Master Strobing Stick, Brow Precise Micro Pencil, Brow Precise Fiber Filler och Color Sensational Matte Nudes.

J

Jag har valt att göra en look med alla ovanstående produkter. En look med fokus på "glow" med varma färger och nude läppar. Nyansen som jag har på läpparna är Nude Embrace från Maybellines matta läppstift. Fransarna är Ardell Flawless 804.