OPI - Breakfast at Tiffanys - The Classics del 2

2017-01-15

Medan den första delen av the Classics från OPIs kollektion Breakfast at Tiffany's innehöll ljusa färger så har vi en mörk färgskala för den andra delen.

Medan den första delen av the Classics från OPIs kollektion Breakfast at Tiffany's innehöll ljusa färger så har vi en mörk färgskala för den andra delen. Det ljusaste lacket heter Big Apple Red och är rött. OPI gör väldigt fina röda lack och vi har egentligen tre exempel på detta i den här kollektionen varav ett i det föregående inlägget då jag visade del 1 av lacken. Big Apple Red kan vi se nedan där den täckte med ett lager.

Det tredje röda lacket är något mörkare än de andra två och heter Malaga Wine. Lacket täckte med två lager.

Sqeaker of the house är en mörkbrun färg och den påminner litegrann om mjölkchoklad. Det är en lugn och behaglig färg som kan bäras när som helst. Verkligen klassiskt! Jag bär två lager av lacket på bilden nedan.

C.I.A. har vi sett tidigare i höst och vi tittar gärna på det igen för det är mycket vackert. Otroligt bra egenskaper på det här lacket också då lacket täcker med ett lager.

Lincon Park After Dark - Färgen är riktigt mörk och ser nästan svart ut. Det finns dock en röd/lila/brun underton som gör lacket extra spännande. Lincon Park After Dark täcker med ett lager.

För naglarna nedan har jag använt mig av det ljusröda lacket Big Apple Red, det mörkröda Malaga Wine och C.I.A som komplement. Jag tyckte att det saknades lite metalliska färger så jag målade ett par guldband över de andra.