OPI Fiji Collection

2017-03-16

OPI lanserar med varje kollektion ett minipack där fyra av färgerna väljs ut och paketeras i små nagellacksflaskor som ett smakprov av kollektionen. Jag gillar de här små flaskorna som innehåller 3,75ml färg istället för 15ml då jag sällan förbrukar en hel flaska av lack. Minipacken gör det lättare att prova på nya färger som man kanske inte hade tänkt sig från början. Man brukar alltid ha en favoritfärg i packet och en färg som man dras minst till och ibland blir den färg som var minst favorit den färg som slutligen oftast används :)

Vi kommer att titta på fler färger från OPIs Fiji kollektion men idag ska vi titta på minipacket som innehåller följande färger:

Two - Timing the Zones - Väldigt fint mediumrosa färg som täcker med två lager.

Living on the Bula-vard! - En starkt röd nyans som får mig att tänka på semester och varma dagar. Lacket täcker med två lager.

Getting Nadi on my honeymoon - Diskret och söt rosa färg som får mig att tänka på våren. Det här lacket är en perfekt bas för nail art om man skulle vilja måla det.

Is that a spear in your pocket? - En mörk färg som gränsar mellan grönt och blått. Färgen påminner om de mörka djupa vattenfärgerna som man kan se om man googlar på Fiji.

Jag ville återskapa en känsla av Fiji med det här minipacket men eftersom jag aldrig har varit där så fick jag söka efter bilder på internet för inspiration. Det var många vattenbilder med palmer, både mitt på dagen och i solnedgångar, men den bilden som inspirerade mig mest var en solnedgång där palmarna speglade sig i vatten vilket jag också försökte återskapa nedan. Jag valde ett utsnitt som visar mest speglingen och det är detta ni ser på bilden nedan. För vattenytan och himlen använde jag Is that a spear in your pocket och Getting Nadi on my honeymoon för att skapa en gradient med dessa. Palmarna målade jag med L'Oreal Noir Noir.