Pink Weekend: Romantic & cray cray

2017-08-22

Låt din kreativitet ta över under Pink Weekend, Jannike (@jannikeviveka har minsann gjort det! Med sin kreativitet som sträcker sig hur långt som helst visar Jannike att ingenting är fel när det kommer till makeup, att endast din fantasi sätter gränser och att smink helt enkelt är riktigt kul. Vi på eleven diggar denna look och Jannikes attityd till makeup till max!


För den sista looken ville jag göra något som kändes romantiskt/cray cray. Här återanvände jag den grymma Fuchsia Fusion från NYX PROFESSIONAL MAKEUP Cosmic Metals Lip Cream och målade mastiga bryn, samt ögon och överläpp. Det kan aldrig någonsin bli för mycket av en färg enligt mig så jag baddade på två lager med Milani Baked Blush i nyansen Dolce Pink också.

Med den vita nyansen (nr 5) från NYX PROFESSIONAL MAKEUP Avant Pop! Shadow Palette, Art Throb målade jag ett brett streck rakt över mitten av ansiktet. För att markera det vita ännu mer ramade jag in det med Renaissance Gold (GOSH Copenhagen Velvet Touch Eyeliner). För en mer romantisk känsla lockade jag de delar av håret som ramlat ur uppsättningen och voilá! Redo för vilken modern bal som helst.

Fullständig produktlista:

ANSIKTE

BRYN

ÖGON

LÄPPAR