Råd bot på torr och trött vinterhy med dessa produkter

2017-01-18

Känns din hud torr, stram eller irriterad efter vinterns kyla och vind? Här är produkterna som är väl värda att testa för en återfuktad och välmående hy!

Känns din hud torr, stram eller irriterad efter vinterns kyla och vind? Här är produkterna som är väl värda att testa för en återfuktad och välmående hy!


Lancôme Exfoliance Confort Scrub Smoothing Exfoliating Cream – exfolierande och återfuktande ansiktspeeling

När du peelar ansiktet får du bort döda hudceller från hudytan som annars kan lägga sig som en tunn hinna över huden och kan göra att din ansiktston upplevs grå eller glåmig. En mild exfoliering cirka 1 gång i veckan återfuktar, mjukgör och ger lyster till din hy! Dessutom får efterföljande hudvård enklare att absorberas av huden vilket på sikt ger dig snabbare och bättre resultat.


Ole Henriksen Empower Featherweight Moisturizer – återfuktande och uppiggande ansiktskräm

Liva upp en trött hy med den här ansiktskrämen från Ole Henriksen. Den har en fjäderlätt formula som verkar för att skydda och återfukta huden samtidigt som din hy får en fantastiskt fräsch lyster! Krämen är fylld av omega 6 som återfuktar och antioxidanter som skyddar huden mot fria radikaler. Passar dessutom prima att använda som bas innan du applicerar foundation.


Biotherm Life Plankton Mask – näringsrik och lystergivande ansiktsmask

En ansiktsmask med ljuvlig gelé-konsistens som svalkar uppfriskande vid applicering. Den här ansiktsmasken är vårdande, närande och återfuktande tack vare att formulan är proppfylld av 35 olika vitaminer och mineraler samt Biotherms omtalade alg: Life Plankton. Applicera ansiktsmasken på kvällen och vakna upp med återfuktad hy fylld av naturlig lyster!


M Picaut Precious Oil – fuktboostande och näringsgivande ansiktsolja

Den här ansiktsoljan gör din hud silkeslen! Serumet är baserat på lyxiga oljor från certifierade ekologiska odlingar, som ger en torr och trött vinterhy en riktigt fukt- och näringsboost. Tack vare naturliga lipo-peptider ökar även hudens egna produktion av kollagen vilket ger en antiage-effekt som reducerar och förebygger fina linjer. Applicera oljan efter rengöring och innan ansiktskräm.Hela elevens sortiment inom ansiktsvård hittar du här.