Real Techniques senaste kollektion Brush Crush

2017-12-20

Real Techniques har släppt en ny kollektion, nämligen Brush Crush Collection och den är magiskt vacker! Själva handtagen är gjorda i glittrande nyanser av lila (och aningen rosa), och själva borststråna går från vitt och tonas in i lila toner längst ut på borsten.

De är verkligen galet vackra och vi på eleven har blivit helt förälskade. Inte nog med att borstarna är av hög kvalitét, de är snygga också - den bästa kombinationen när det kommer till sminkborstar! För man vill ju sminka sig med stil, eller hur?

En (eller alla) borstar från Brush Crush-kollektionen är perfekta för att skämma bort dig själv, eller någon du tycker om. Men det gäller att passa på, denna kollektion är skapad i mycket begränsad upplaga så när borstarna väl tagit slut så kommer man inte kunna få tag på dem igen.

Real Techniques Brush Crush 306 Kabuki Brush

Om vi börjar med den fluffigaste av dem, kabukiborsten. Med rosalila handtag, och tätt packad, mjuk samt fluffig borst applicerar du enkelt massor av olika puderprodukter med den här, t.ex puder, bronzer eller highlighter, över ansikte, hals och dekolletage.

För foundation & contouring

Till vänster på bilden ser ni den mjuka härliga foundationborsten Brush Crush 301 Foundation Brush som med tätt packade strån och rundad borst gör det enkelt för dig att applicera flytande-, kräm- eller puderfoundation med en jämn finish.

Till höger ser ni contouringborsten Brush Crush 303 Contour Brush som är rakt skuren med mjuka strån producerad för enkel applicering av contouring-produkter i både kräm- och puderformula.

För puder & highlighter

Till vänster på bilden finner ni den stora fluffiga puderborsten Brush Crush 300 Powder Brush, som ger en fjäderlätt- och jämn applicering av puder, både kompakt som löst. En rundad topp ger optimal upplock- och fördelning av produkt varje gång.

Till höger ser ni den superfina, lätta highlighterborsten Brush Crush 304 Fan Brush, skuren som en solfjäder som sveper på strålande highlighter med ett perfekt resultat varje gång.

För rouge & ögonskugga

Till vänster ser ni denna kollektions mjuka rougeborste, Brush Crush 302 Blush Brush. Den har en triangelformad spets som ger en koncentrerad applicering på äppelkinderna, samt kan även användas till contouring och highlighting.

Till höger ser ni Brush Crush 305 Shadow Brush som är ultramjuk borste för applicering- och skuggning av ögonskugga. Den funkar till alla formulas och gör verkligen appliceringen smidig.

Real Techniques Brush Crush Diamond Sponge

Denna supersnygga makeupsvamp går att använda till flytande-, kräm- och puder-produkter och är verkligen ett måste-ha i sminkväskan. Den ger ett felfritt resultat och är ju bara så snygg att titta på!