Rougeskola med .FÄRG

2017-03-07

Draping är just nu hett - vad passar inte bättre då än lite rougeskola från .FÄRGs talangfulla makeupartister?

När det kommer till att välja rougefärg så handlar det en del om personlig smak. Vissa gillar att se riktigt rosiga ut om kinderna, medan andra föredrar en mer solkysst look. Det finns även de som inte vill ha särskilt mycket färg på kinderna alls.

Oavsett om du föredrar mycket eller lite färg, så brukar det se bäst ut om man matchar undertonerna i rouget till resten av makeupen.

Har du därmed valt att hålla dig till kalla toner på ögonen och läpparna? Välj då även en kall rouge-färg. Tips på tre stycken kalla rouge (Matte Hyperflex Shadow) i olika färgstyrka är Linnea, Aster och Nyponros.

Har du valt att hålla dig till varma färger på ögonen och läpparna? Välj då även en varm rouge-färg för att komplettera resten av makeupen. Tips på tre stycken varma rouge (Matte Hyperflex Shadow) i olika färgstyrka är Aprikos, Nektarin och Solkysst.

.FÄRG Perfect Blush Palette har en mix av varma och kalla rougefärger för alla tillfällen. Färgerna i Paletten är: Aprikos, Nektarin, Solkysst, Ros, Linnea & Persika. För den snyggaste drapingeffekten blandar du tre färger och tänker ljusare rouge mot toppen av kindbenet och mörkare mitt på som tonas in i kindskuggan.