Så får du kyssvänliga läppar

2017-01-29

Inför alla hjärtans dag: 5 klassiskt röda läppstift – och hur du får dem att hålla!

Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg! Därför har vi kikat närmre på 5 klassiskt röda läppstift – och ger dig tipsen som får läppstiftet att hålla hela dagen, dejten, middagen, you name it...


Max Factor Lipfinity Lip Colour – Evermore Radiant

Det här läppstiftet är ett måste för dig som vill ha ett långvarigt resultat som samtidigt kommer att återfukta din läppar med den krämiga och lena konsistensen. Med en nästan permanent färg och ett glansigt, mjukgörande gloss finns det ingen anledning att återapplicera. Inte ens efter mat och dryck eller en och annan puss – ditt läppstift sitter kvar!

Cailyn Cosmetics Star Wave Glitter Tint – Scorpia

Varför inte våga ta till det lilla extra till dina läppar under alla hjärtans dag? Detta glittriga liquid lipstick är helt underbart och kommer ge en glittrig finish med en klarröd matt bas. Formulan på läppstiftet är väldigt len, men sedan torkar läppstiftet till och blir vattenfast. Dina läppar har då fått en glamourös glitterlook!

Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine – Rose Marceau

För dig som vill ha ett lyxigt läppstift med en glansig finish. YSL Rouge Volupté Shine Rose Marceau är ett klarrött läppstift med en krämig formula som innehåller vårdande ämnen som återfuktar dina läppar samtidigt som de ser strålande ut. Psst! Det här läppstiftet kan du beställa med önskad gravyr, perfekt att ge som en personlig present eller utsmycka för eget bruk. Läs mer om tjänsten gravyr här.

Ciaté Liquid Velvet Matte Lip Slick – Diva

Ciaté's högpigmenterade läppstift i mörkröd är verkligen ett kyssvänligt sådant. Den krämiga formulan kommer torka efter du applicerat den och ge en intensiv matt färg som är riktigt hållfast. Läppstiftet är superlätt att applicera med sim precisionapplikator. Dessutom innehåller läppstiftets formula hyaluronsyra som håller dina läppar återfuktade hela dagen, perfekt även för dig som har känsliga läppar.

Clinique Pop Matte Lipstick – Ruby Pop

Ett klarrött läppstift som verkligen ger ett statement intryck. Detta läppstift kommer lämna en matt finish och är superhärlig att applicera med den lena formulan. Den integrerande primern i läppstiftet kommer lämna ett jämn och fin finish samtidigt som den gör att läpparna inte kommer torka ut. Den matta finishen gör att läppstiftet kommer hålla upp till åtta timma med en viktlös känsla.


TIPS – så får du ditt läppstift att hålla hela dagen:

1 Använd läpprimer som bas! Primern hjälper läppstiftet att fästa och gör att det håller längre. En läpprimer jämnar dessutom ut dina läppar och mjukgör dina läppar.
2 Applicera läppenna innan läppstift, gärna över hela läpparna. Läppennan håller läppstiftet på plats samtidigt som den framhäver läpparnas konturer.
3 Om du vill att läppstiftet ska hålla längre kan du även applicera ett transparent löspuder på läpparna med en mjuk makeupborste. Börja med att bita av läppstiftsfärgen på papper, pudra, och applicera sedan läppstiftet igen. Voilà!

Hela elevens sortiment inom läppstift hittar du här.


Bild: Max Factor, Lipfinity Lip Colour.