Så fixar du beach waves

2017-06-25

Strandsäsongen är här och med det vill man gärna ha perfekta strandlockar. Jag tänkte visa er mina knep och hur jag gärna har håret på stranden eller efteråt.

Jag börjar med att fukta håret lite lätt med vatten och applicerar sedan Maria Nila Colour Guard Complex Salty Cream i topparna. Denna stylingkräm rekommenderas att appliceras i fuktigt hår för att det ska fördelas på bästa sätt. Den ger struktur och stadga till håret, och håller strandlockarna på plats.

Sedan lockar jag håret med Cera Wand 25-38 mm som är en ganska bred stav-locktång. Eftersom staven är så stor så kommer den att ge lösare lockar som blir lite mer våg-aktiga. En stor favorit hos mig eftersom den ger ett så naturligt resultat!

Sedan sprayar jag håret med L'ANZA Healing Style Beach Spray, detta ger extra struktur till håret och fördelar lockarna bättre för att det ska se lite mer ut som att de kommit i kontakt med saltvatten.

Jag avslutar allt med Maria Nila Styling Spray för att försäkra mig om att håret håller sig på plats i den fuktiga strandmiljön, dessutom doftar hårsprayet ljuvligt!