Så fixar du blått hår!

2017-02-22

Blått hår Blått hår är ju väldigt inne just nu, och kanske är du sugen på att testa men är lite skraj för en så stark färg i håret? Då är det ju perfekt att L'Oréal Paris precis lanserat sin nya serie Colorista som innehåller flera olika produkter som kan ge dig blått hår (tillfälligt eller mer permanent). Du kan välja mellan spray (som du tvättar ut vid nästa dusch), en blå intensivtoning eller ett mer permanent resultat. Oavsett om du vill ha ett resultat som sitter för kvällen eller lite längre, och oavsett om du vill ha ljusblått, mörkblått eller turkost (eller varför inte blanda?) så kan Colorista hjälpa dig.

Aqua hår

Här behöver du ha ganska ljust hår från början, för att få resultatet på bilden behöver du ha väldigt väldigt ljust hår från början. Om du behöver göra en ordentlig blekning så rekommenderar vi att gå till frisören för att så skonsamt som möjligt bleka ditt hår.

Här använder du Colorista Washout #AquaHair, i hela håret, slinga för slinga eller tillsammans med en annan Colorista-färg, det är helt upp till dig. Tvätta och torka håret innan du använder färgen. Kom ihåg att använda de medföljande skyddshandskarna och låt färgen verka 15-20 minuter, skölj sedan ur ordentligt.

Aqua Hår

Ljusblått hår

Ljusblått är också supersnyggt att använda i hela håret, som slingor eller tillsammans med en annan blå nyans. Här behövs också ett ljusare hår i grunden.

Använd Colorista Washout #BlueHair eller Colorista Spray #PastelBlueHair för att fixa det ljusblå håret.

Mörkblått hår

Här är den optimala produkten att använda Colorista Paint #BlueBlack, en permanent färg som ger en intensivt mörkblå färg. Den passar även om du har mörkare hår från början.

Turkost hår

Hur snyggt är turkost hår? Vi gillar när man kör turkost hår ensamt eller blandar med andra starka färger för att få till det som kallas "Mermaid Hair". För turkost hår (i hela, tillsammans eller i toppar) använder du Colorista Washout #TurquoiseHair - denna fungerar också på ett hår som är lite mörkare från början.

Tänk på att alla är olika och att kosmetiska produkter fungerar olika på alla. En hårfärg kan därför se ut på ett sätt på en person, men se ut på ett helt annat sätt på en annan. Tänk också på att inte använda hårfärg vid graviditet eller amning.