Så fixar du rosa hår!

2017-02-16

Våga rosa! Att permanent färga håret rosa kan kännas lite läskigt och visst vill man först testa och se om man passar i rosa hår - då finns Colorista från L'Oréal Paris till hands! Vilken rosa är du?

Här nedan tänkte vi tipsa om deras sprayfärg, som är perfekt om du vill ha lite rosa toppar en kväll, samt deras washout, som är en mer intensiv toning som håller i några tvättar.

Ljusrosa hår

Det är så snyggt att slänga i rosa slingor i ett blont hår. Använd Colorista Washout #PinkHair eller Colorista Spray #PinkHair (beroende på hur länge du vill att det ska hålla samt textur) i ett blont/ljust hår.

"Dirty Pink Hair"

Vad är Dirty Pink tänker du? Nyansen Dirty Pink är för dig som vill ha rosa hår men inte det sockersöta rosa utan med det eleganta, sofistikerade rosa. Vill du ha "the Dirty Pink Hair Look" använder du dig av Colorista Washout #Dirtypinkhair. En otroligt smickrande rosa nyans för dig med blont/ljust hår!

Starkt rosa hår

Colorista Spray #HotPinkHair är idealisk om du snabbt vill ha en stark rosa färg i ditt hår som inte är permanent. Starkt rosa toppar är supersnyggt på ett mörkare hår t.ex!

Tänk på att resultat kan skilja från person till person, hårtyp till hårtyp. Hårfärg bör ej användas om du är gravid eller ammar.