Så förlänger du din solbränna

2017-08-09

När man väl fått en vacker solbränna så vill man gärna att den håller i sig så länge som möjligt. Vi tänkte därför ge dig våra 5 bästa tips på innovativa produkter som hjälper dig förlänga din vackra solbränna!

Solkysst hy med servetter

Cocoa Brown Self Tanning Wipes innehåller 20 st servetter som är idealiska för touch-ups för en vackert, jämn solkysst hy. De är enkla att ha med sig, appliceras snabbt och är väldigt smidiga.

Brun-utan-sol i duschen

St. Tropez Gradual Tan In Shower är som en duschgel som du masserar in på fuktig hud i duschen, låter verka i 3 minuter och voilá! Huden är nu återfuktad med en vackert solkysst ton.

Mild som mjölk, fräsch som vatten

Clarins Liquid Bronze Self Tanning är en flytande bronzer som är lika mild som en mjölk, lika fräsch som vatten och har en ljuvlig doft. Den appliceras med hjälp av en bomullspad och ger en vacker nyans full av lyster samtidigt som huden blir återfuktad.

Ett par droppar räcker

Collistar Face Magic Drops Self Tanning Concentrate kan användas ensam eller blandas med din ansiktskräm/kroppslotion. Dessa droppar hjälper till att skydda huden samt tillföra fukt, samtidigt som de ger en vackert solkysst look. Dropparna är lätta, silkeslena och ger en väldigt behaglig doft.

Vakna upp med solkysst hy

Vita Liberata Luxury Tan Self Tanning Night Moisture Mask är en nattmask som ger huden intensiv återfuktning, naturlig lyster och solkysst nyans. Huden känns smidigare med en ungdomlig lyster tack vare bl.a vitamin A, C och D.