Så funkar bareMinerals Skinlongevity Vital Power Eye Cream Gel

2017-10-12

bareMinerals lanserade för ett tag sen Skinsorials SkinLongevity Vital Power Infusion som blev succé. I dess fotspår kommer därför Skinlongevity Vital Power Eye Cream Gel - en uppfriskande gel för det känsliga området kring ögonen som hjälper till att skydda och förebygga synbarheten av tidiga ålderstecken.

Skinlongevity Vital Power Eye Cream Gel är berikad med flera ingredienser som gör den effektiv. T.ex innehåller den SkinMimetic™-teknologi. Vad är det? Det är en speciell teknologi som hjälper till att främja hudens ungdomliga, hälsosamma glöd! Ett peptidkomplex kombinerat med hyaluronsyra hjälper till att liva upp huden samtidigt som det återfuktar. Men det är inte allt...

Denna härliga ögonkräm har en uppfriskande geltextur som smidigt glider på huden, känns lätt och ger intensiv återfuktning. Ögonkrämen är berikad med LongLife Herb, denna legendariska ört växer på den Japanska ön Okinawa och är rik på både vitaminer och mineraler och har visat sig hjälpa till att förebygga synbarheten av ålderstecken. Den innehåller också Sömntuta (lite roligt eftersom det är en pigg look vi är ute efter, hehe), en av de komponenter som finns i SkinMimetic™-teknologin som nämnd ovan, som är känd för sin motståndskraft och hjälper till att skydda den känsliga huden kring ögonen mot miljömässig stress. Skinlongevity Vital Power Eye Cream Gel är också berikad med Lempuyang-ingefära är traditionellt använd inom Ayuredisk medicin och Indonesisk Jamu örtmedicin och är också en ingrediens i teknologin som nämndes tidigare i texten och är till för att förbättra hudens lyster.

Den ljuvliga geltexturen smälter in i huden och ger en svalkande känsla, medan vitaminerna B3 och C boostar huden med lyster. Denna ansiktskräm passar alla hudtyper och är idealisk för dig som börjat upptäcka ålderstecken eller du som vill förebygga ålderstecken kring ögonen. Den har dessutom en snygg förpackning!