Så fyller du i dina ögonbryn

2017-06-14

Ögonbrynen ramar verkligen in ansiktet och bryntrenderna har verkligen sett olika ut från år till år. Från jättesmala, till supermarkerade till buskiga till mer naturliga. Jag tänkte visa er hur jag gör mina ögonbryn varje dag, en blandning av trenden "instagram brows" fast med mer naturlig touch, även om det kanske inte är bryn som alla gillar men förhoppningsvis får du något nytt tips du kan använda när du själv fixar dina bryn.

Jag börjar alltid med att använda en vanlig brynborste, för att borsta mina bryn uppåt lite. Jag använder mig av Sigma Brow & Lash Brush - E80.

Här är mina bryn endast lite borstade.

Jag definierar sedan ögonbrynet med Anastasia Dipbrow Pomade i nyansen Ash Brown. Detta gör jag med Anastasia Brow Brush Small, den ger verkligen precision.

Längst fram vid brynen, där man ofta kan ha lite glest med hår, målar jag tunna streck med samma borste och produkt för att ge illusionen av mer strån. Jag borstar sedan med brynborsten igen och drar uppåt för att sudda ut strecken lite, detta för att ge en mer naturlig look.

Jag fyller sedan i resten av brynet med Make Up Store Tri Brow i mellanfärgen som är en kall brun och matchar Ash Brown perfekt.

För att brynen ska sitta på plats och även kännas lite mer fylliga applicerar jag Maybelline Brow Precise Fiber Filler.

Som avslutande steg använder jag Clarins Instant Concealer i nyansen 02, för att skapa ytterligare definition. Jag applicerar med bdellium Tools 714 Flat Eye Definer Brush och blandar sedan ut med mitt finger.

Voilá! Ögonbrynen är klara.