Saga provar Sigma Créme de Couture

2017-10-15

Sigma Beauty har släppt ny makeup i form av Sigma Créme de Couture Pressed Color Palette, ett nytt flytande läppstift Sigma Crème de Couture Liquid Lipstick samt flera nya kabukiborstar.

Paletten består av 16 härliga färger som är väldigt pigmenterade och ger en rejäl färgklick till vardagen! Paletten består av både kalla och varma nyanser så du enkelt kan skapa vilken look du vill. Med gyllene kanter är den otroligt fint utformad och i locket finns en stor spegel så det är superlätt att ta med paletten och använda den när man är on-the-go.

Deras nya flytande läppstift kommer i fyra härliga nyanser, en för varje tillfälle! Formulan är väldigt len och sveper lätt över läpparna samtidigt som den är heltäckande. Efter att du applicerat läppstiftet så kommer det att torka och bli vattenfast, och håller verkligen HELA dagen. Jag rekommenderar att använda en oljebaserad remover för att få bort det!

Fox Glove. New Mod.

Sigma Beauty har även släppt fyra nya kabukiborstar; Sigma 3DHD Max Kabuki Brush, Sigma 4DHD Kabuki Brush, Sigma Curved Kabuki Brush F83 & Sigma Edge Kabuki Brush F87.