Sendi Skopljaks julklappstips

2017-12-12

Vi har fått chansen att prata med Sendi Skopljak, livsstils- och modeinfluenser, och höra om hennes absolut bästa julklappstips. Sendi har över 750.000 följare på sin Instagram och du kan följa hennes äventyr här: @sendiskopljak.

 1. Yves Saint Laurent Black Opium EdP 30 ml Gift Box
  Det är väl ingen nyhet att Yves Saint Laurent Black Opium EdP doftar otroligt? Oh nej. Den här godingen har följt med mig i många år och jag har nog aldrig träffat på så många människor som också har denna doften som sin favorit. Den funkar vid alla tillfällen och man tröttnar inte. I detta settet tillkommer även en kroppslotion och det gillar vi, speciellt under vindertiden.

 2. bareMinerals Gen Nude Matte Liquid Lipcolor
  När det kommer till smink så är jag en person som älskar allt som är matt, inte minst läppstift. När jag testade bareMinerals Gen Nude Matte Liquid Lipcolor i färgen Swag för första gången föll jag pladask. Jag älskar läppstift som är krämiga och inte är för torra, trots att dem är matta och denna är verkligen perfekt. Jag får dagligen frågor om vad jag använder för läppstift och här har ni svaret.

 3. Mason Pearson
  Att köpa en borste som julklapp till någon är förmodligen inte det första man tänker på, vilket gör det mer kul och speciellt enligt mig. Ni vet den känslan när man får något som man minst anar. Vi alla gillar att ha friskt och fräsch hår, inte minst vi tjejer och dessa borstar från Mason Pearson har man bara hört gott om. Jag personligen hade blivit så glad om jag hade öppnat ett paket med en borste från Mason Pearson.

 4. Yves Saint Laurent L'Homme EdT Gift Box
  Yves Saint Laurent lyckas på herrsidan också och här har vi en doft som min pojkvän har använt i flera år. Oavsett vilken parfym jag eller någon annan, köper till honom så är vi båda eniga om att ingenting slår doften L'Homme EdT. Sen ska vi inte glömma att det är mycket roligare med en fin box som denna och det faktum att det tillkommer en duschgel och en aftershave-balm.

 5. Rituals The Ritual of Sakura Relaxing Ritual Deluxe Gift Set
  Den första frågan jag fått den senaste tiden när jag haft gäster är, vad är det som luktar så gott? Och då har jag haft Fragrance Sticks från denna serien "The ritual of Sakura" här hemma. På flygplatsen för drygt 1 månad sedan testade jag även handkrämen från denna serien och jag älskade den! Så med andra ord är jag säker på att allt från denna serien luktar himmelskt och passa perfekt som julklapp!