Sensai's senaste nyheter

2017-08-31

Sensai lanserar nu deras nya serie inom makeup; Dressed in Light. Denna serie består av två nya foundations, en primer, en highlighter, ett transparent puder och en foundationborste. Dressed in Light fokuserar på att ge ett naturligt resultat med en hälsosam "glow"!

Sensai Luminous Sheer Foundation SPF 15

Denna foundation har en viktlös formula och ger ett naturligt resultat. Formulan är återfuktande och ger en skön, silkeslen finish. Idealisk för dig som vill ha en no-makeup-makeup-look men med härlig glow. Den lägger sig tunt över huden men är byggbar för att du ska kunna skräddarsy täckningen. Huden skyddas dessutom med SPF 15!

Sensai Flawless Satin Foundation SPF 20

En flytande foundation men med krämig textur! Denna härliga foundation ger ett naturligt resultat men kan byggas på för ökad täckning. Den hjälper till att bibehålla hudens fukt under dagen och skyddar tack vare SPF 20. Denna foundation ger intrycket av en mer välmående, strålande hud!

Sensai Glowing Base SPF 10

En primer du bara måste ha! Huden hålls återfuktad samtidigt som din makeup sitter på plats hela dagen. Den har en härligt len formula som glider smidigt på huden och en nästan pärlemo-formula som hjälper till att reflektera naturligt ljus för en hälsosam glow. Ett stort plus är att den också innehåller SPF 10!

Sensai Liquid Foundation Brush

Denna foundationborste är supermjuk och ger en perfekt precision för att komma åt överallt i ansiktet. Borsten är gjord av syntet och sveper mjukt över huden och ger ett jämnt resultat. Den har en väldigt elegant design och ger en lyxig känsla.

Sensai Supreme Illuminator

Och vad är en serie som fokuserar på naturligt glow utan en krämig highlighter? Denna ljuvliga highlighter ger naturlig lyster utan för mycket skimmer. Den är byggbar och går att anpassa helt efter önskemål. Den är också jättelätt att applicera för att få en jämn finish!

Sensai Translucent Loose Powder

Detta transparenta löspuder har en lätt ljusreflekterande effekt och hjälper till att fixera din makeup. Den ger en silkeslen finish med sin superfina formula utan att lämna några spår efter sig. Idealisk för alla hudtyper och hudtoner!