Skönhet istället för choklad i din kalender i år (eller båda)

2017-11-28

Den optimala kombinationen i år enligt oss är att införskaffa sig en skönhetskalender och en chokladkalender - det bästa av två världar. Vi har nedan samlat några av de fantastiska skönhetskalendrarna som vi erbjuder i år!

Clarins Gift Set 2017 Advent Calendar

Clarins skönhetskalender i år är så otroligt fin och innehåller både makeup- och hudvårdsöverraskningar med favoriter som Clarins Beauty Flash Balm och Clarins Supra Volume Mascara. Den har ett värde av hela 2400 kr, och är perfekt för att skämma bort dig själv eller någon du tycker om!

bareMinerals Countdown to Gorgeous Advent Calendar

Den här ljuvliga kalendern innehåller mestadels makeup men också lite hudvård till ett värde av hela 3000 kr och gör varje dag fram till julafton till en riktig överraskningsfest. En skönhetskalender med makeup som är bra för din hud. Det är nämligen skonsamma och vårdande produkter baserade på naturliga mineraler!

The Bearded Man Company Beard Oil Calendar 2017

Här har vi julkalendern som passar den skäggige! I denna coola lilla kalender finner du 24 luckor skäggolja, i olika dofter, som ger vård och fukt till skägget.

Ciaté Mini Mani Month Advent Calendar 2017

För nagellacksfantasten! I denna urgulliga kalender får du nämligen 24 luckor fyllda med nya och exklusiva färger från Ciatés GELOLOGY™ och andra välbehövliga verktyg för en fin manikyr.

Ciaté 12 Days of Ciaté London

En 12-dagars-kalender från Ciaté där du hittar en blandning av Ciatés bästsäljande makeup! T.ex den populära Ciaté Makeup Melter och Ciaté Liquid Velvet Matte Lip Slick.