Solkysst hy med bronzer

2017-04-24

Snart är sommaren här, men än har nog de flesta inte haft möjlighet att få en solkysst hy (speciellt inte med detta April-väder) - därför tänkte jag tipsa om mina 3 favoritbronzers som passar dig som inte orkar vänta på att få en härlig sommarglöd!

Dessa bronzers är i tre olika formulas, en flytande, en krämig och en i puderform. På bilden nedan har jag endast foundation för att enklare kunna jämföra.

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Watercolor Bronzer

Denna bronzer är flytande och har en fjäderlätt känsla på huden. Den är väldigt enkel att applicera och lämnar ett fint, jämnt och subtilt resultat. Denna bronzer är också berikad med nordiskt källvatten samt antioxidantrika och lystergivande hjortron tillsammans med ljusreflekterande pigment för att inte bara ge en vacker solkysst glöd utan även vårda huden på samma gång.

rms beauty Buriti Bronzer

Den här krämbronzern ger en sammelslen finish och har en del skimmer i sig. Verkligen perfekt för att få den där solskyssta glöden! Denna bronzer innhåller brutiolja som är rikt på vitamin A samt betakaroten som är bra för huden.

Cailyn Deluxe Mineral Bronzer

En riktigt lyxig skimrande bronzer som ger huden en fantastisk sommarglöd och ger verkligen mer liv till ansiktet! Detta puder är framtaget från mineraler och innehåller inga syntetiska ingredienser (tummen upp!). Denna applicerade jag med Real Techniques Expert Face Brush, tillsammans utgjorde de en perfekt kombo.

Bronzerswatch.