Student & Bröllop med Milani & Syster P

2017-05-15

Nu i maj månad, denna festernas prime time, har Milani Cosmetics och smyckesföretaget Syster P gjort en gemensam sak. Med skolavslutningar, studentexamen, konfirmation, bröllop och många fler högtidliga tillfällen uppbokade i almanackan känns bägge varumärkenas inspiration helt rätt just nu. Vi på eleven har valt ut några favoritprodukter som vi tror kan hjälpa just dig att bli färdig i tid - so let's get this party started!

Basen är allt. Med Milani Prime Perfection Prime Light Strobing + Pore Minimizing minskar du porernas synlighet och reducerar fina linjer samtidigt som huden får ett rikitigt vackert glow. Du kan med gott samvete ta lite mindre på ytor där du är lite fetare i huden såsom på pannan och jämna ut med lite mer på ställen som brukar absorbera mer, exempelvis kinder. Milani Conceal & Perfect Liquid Foundation är en av våra mest omtyckta produkter och den ligger ofta med på vår lista "Mest Sålda". Hos oss kan du också köpa den tillsammans med en foundationborste för fulländad och kladdfri applicering.

Milanis makeupartist kombinerar Milani Illuminating Face Powder och Milani Spotlight Face And Eye Illuminating Powder för en fräsch finish med glow och precis rätt rodnad och glöd.

Till sommarens skira klänningar som inte sällan är vita, passar en mjukare ögonmakeup. Milani Everyday Eyes Powder Eyeshadow Collection är rikt pigmenterad och därmed lätt att jobba med. Den sätter sig där den ska och ofta behövs bara några få strykningar med penseln för att få till det där jämna resultatet. Milani har också rönt stora framgångar med sina läpprodukter, hela deras rika nyansutbud hittar du här.

Glöm inte att se över dina naglar innan du går! Milani Color Statement Nail Lacquer har en formula som är lätt att använda och ett färgutbud som känns glamouröst och typiskt italienskt. En perfekt sista touch i en tid där ringar, armband och andra vackra smycken ofta står i fokus.

Grattis till oss alla - nu är våren snart över och sommaren äntligen här!