Summer.Fling från Beautyblender

2017-05-29

Beautyblender har släppt ett sommarkit, nämligen Summer.Fling - en trio med full-size Beautyblenders i somriga nyanser, orange, grön och originalfärgen rosa. Detta kit är perfekt för den som redan är ett stort fan av Beautyblender eller för dig som vill prova på sminksvampen alla pratar så mycket om.

Hur använder jag en Beautyblender?

En Beautyblender ska användas fuktad, detta för att den inte ska absorbera så mycket produkt inuti svampen. Så blöt ned den ordentligt först under rinnande vatten, den kommer då att dubblas i storlek och bli härligt mjuk. Kläm ut överflödigt vatten, kläm gärna med en handduk eller papper runt om en extra gång. Sedan är det bara att börja applicera önskad produkt, oavsett om det är kräm eller puder.

Beautyblender brukar säga "wet, squeeze, bounce" och det säger väl egentligen allt. Du blöter den, klämmer ut överflödigt vatten och duttar sedan på din produkt. Detta kommer ge dig en fantastisk finish! En Beautyblender funkar till nästan allt, oavsett om det är foundation, concealer, contouring, brun-utan-sol, ja allt möjligt. Du kan läsa om hur du använder din Beautyblender bäst här, där vi går igenom hur du använder originalet, den rosa, PRO, den svarta, Pure, den vita samt Micro Mini Green, de gröna minisarna.

Vill du lära dig om hur du använder Liner.Designer samt resterande färger från Beautyblender dvs röd, lila och nude så kan du läsa om det här.

Hur söta?