The Ritual of Sakura - Steg för Steg

2017-03-06

Den årliga ceremonin Hanami i Japan firar körsbärsblommans - Sakuras - flyktiga skönhet. Traditionen är uråldrig och firas i hela Japan när körsbärsträden blommar. Körsbärsblomman har en viktig symbolisk betydelse för japaner. När våren kommer, så kommer även hoppet, optimismen och glädjen, och man njuter av Sakura sittandes eller gåendes under Sakura-träden medan blombladen sakta virvlar ner mot marken. I Japan jämför man skönheten i den sköra Sakura-blomman med livet självt, eftersom precis som livet är skönheten kortvarig och dyrbar, och bör njutas maximalt.

The Ritual Of Sakura

Med inspiration av Sakura-blommornas kortlivade skönhet och denna japanska tradition, har Rituals skapat sin Sakura-serie. Med förhoppningen om att den ska kunna väcka dina sinnen och hjälpa dig att se skönheten i varje ny dag, är detta en kollektion av lyxiga produkter för ditt hem och din kropp. The Ritual of Sakura hjälper dig att fira varje dag som en ny början med den ljuvliga doften av väldoftande Körsbärblommor, och ekologisk Rismjölk. Så, lyft blicken och njut av varje underbart ögonblick som vinden blåser i din väg.

Fira varje dag som en ny början i fem steg:

Steg 1: Rituals The Ritual of Sakura Shower Oil
Det första steget i ritualen är duscholjan, som rengör huden och ger den en extra härlig behandling med ett tunt lager av djuprengörande oljor. Kroppsoljan appliceras på fuktig hud i duschen för att mjuka upp huden och på så vis förbereda huden för nästa steg.

Steg 2: Rituals The Ritual of Sakura Body Scrub
The Ritual of Sakura body scrub är en lyxig mix av ekologiskt socker och underbart mjukgörande oljor. Skrubben har tagits fram speciellt för att vårda och återuppväcka även den torraste hud. Massera in kroppsskrubben med cirklande rörelser på fuktad hud. Skölj med varmt vatten. Använd kroppsskrubben en till två gånger per vecka för en mjukare hud full av ny lyster.

Steg 3: Rituals The Ritual of Sakura Shower Foam
Efter the Ritual of Sakura body scrub, så är det dags för duschskummet, som ger en lyxig och skummande doftupplevelse. The Ritual of Sakura Shower foam kombinerar Körsbärsblomma och ekologisk Rismjölk - en ingrediens som vårdar huden helt naturligt.

Häll en liten mängd gel i din hand. När gelen kommer i kontakt med vatten förvandlas den till ett lyxigt och avslappnande skum. Massera in duschskummet på fuktig hud, och skölj bort i duschen. Din belöning? Huden blir len som sammet.

Steg 4: Rituals The Ritual of Sakura Body Cream
Förhöj upplevelsen med the Ritual of Sakura body cream. Kroppskrämen har en speciell, vispad konsistens som gör appliceringen enkel. Den absorberas lätt av huden och ger samma återfuktning som en kompaktare fuktkräm, men du slipper den klibbiga känslan efteråt!

Steg 5: Rituals The Ritual of Sakura Bed & Body Mist
Sista steget i ritualen som firar den nya dagen, är att använda The Ritual of Sakura Bed and Body mist efter kroppskrämen. Den söta, avslappnande doften av Körsbärsblom täcker din hud mjukt som frisk dagg, och ger huden en uppfriskande känsla ihop med en härlig doft som varar länge.