Topp 5 bästa vattenfasta mascaror

2017-06-20

När sommarvärmen rullar in så är det viktigt att alltid vara förberedd med en vattenfast mascara som tål både svettiga dagar och dagar man vill bada. En vattenfast mascara har dock fler fördelar än att de är tåliga mot vatten, de sitter mycket bättre och håller fransarna mer böjda hela dagen. Vi tänkte tipsa om 5 favoriter när det kommer till vattenfasta mascaror!

Max Factor Masterpiece Waterproof Volume & Definition Mascara

Den här mascaran har en högteknologisk IFX-borste i gummi som fångar upp varje frans superlätt och fördelar mascaran jämnt. Den ger rejäl volym och klarar både svett, regn eller ett bad.

Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks Waterproof

Den klassiska mascaran Lash Queen finns i vattenfast variant också, hur bra? Har den klassiska varit en favorit hos dig sedan tidigare så bör du satsa på att ha även den vattenfasta i din ägo. Borsten fördelar mascaran jämnt över varje frans och framhäver dem perfekt. Idealisk för dig som redan har täta fransar men som önskar mer volym och svärta.

Lancôme Hypnôse Drama Mascara Waterproof

Den här mascaran ger verkligen maximal volym! Den har en böjd borste, framtagen genom Lancômes avancerade forskning, som ger optimal kontakt för att nå varje enskild frans. Den har silkesmjuka strån som gör appliceringen jämn och klumpfri.

By Terry Mascara Terrybly Waterproof

Den här mascaran sitter verkligen i vått och torrt! Den har en formula baserad på bivax och har en vattenfast, filmbildande funktion vilket gör att mascaran verkligen sitter på plats oavsett aktivitet. Den har täta strån som sveper över fransarna enkelt och ger en intensiv nyans.

Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils Waterproof

Kolsvarta pigment och förförisk effekt! Den här klassiska mascaran från YSL ger dina fransar intrycket av att bli längre, intensiv svärta och håller fransarna vackra och volymfyllda hela kvällen.