Topplista: Kroppsvården du måste ha

2017-10-04

Många av oss, nej du är inte ensam, har en tendens att glömma bort kroppen när vintermånaderna kommer. Det är dock lika viktigt att ta hand om huden på kroppen under vinterhalvåret som på sommaren! Plus, tar du hand om den under de kalla månaderna så kommer du inte behöva stressa när sommaren smyger sig på...

Vi har samlat 5 nya favoriter inom vårt kroppsvårdssortiment som vi tror du kommer gilla lika mycket som vi!

Rituals The Ritual of Sakura Relaxing Collection Gift Set

Perfekt för att skämma bort dig själv eller någon du tycker om! Inte nog med att själva paketeringen är fantastisk, du får fyra produkter från Rituals som utan tvekan kommer ge din hud välmående. I denna box får du Rituals Shower Foam, som är som en härlig mousse på huden tillsammans med Bed & Body Mist, Body Cream och Body Scrub - allt med den ljuvliga doften av japansk körsbärsblom! Och återigen... HUR snygg är förvaringsboxen?

ECOCOCO Guava Body Scrub

ECOCOCO är ett nytt märke hos oss men redan så älskat. Denna lyxiga kroppsskrubb exfolierar, rengör och mjukgör tack vare bl.a ekologisk kokosolja och havssalt. Just denna variant har en härlig doft av kokosnöt och guava. Passar alla hudtyper och är vegansk!

St. Tropez Gradual Tan In Shower Medium

Bara för att det blir höst och vinter så betyder ju inte det att man inte kan fixa en solkysst look. Med denna innovativa duschgel ger din hud en solkysst ton på bara 3 minuter samtidigt som den återfuktar och rengör. Du applicerar den enkelt på nyduschad, fuktad hud, arbetar upp ett lödder och fördelar det jämnt över huden. Vänta i 3 minuter och skölj av - voilá!

L'Occitane Almond Shower Oil

På tal om dusch... Nu när det är kallare månader på gång så kan ofta huden reagera genom att kännas torr och sträv. Ett bra tips för att råda bot på det är att använda L'occitanes duscholja. Den är berikad med mandelextrakt som mjukgör, återfuktar och gör huden ren. Du applicerar den enkelt på torr hud, den känns verkligen superhärlig mot huden, och sköljer sedan. Inte nog med det, den ger också en behaglig, mild doft av mandelblommor - mums!

Lancôme La Vie Est Belle Body Lotion

Men! Även om du återfuktat huden i duschen, så är det viktigt att fortsätta även utanför. Denna kroppslotion gör huden återfuktad och mjuk, samtidigt som den ger en behaglig doft av Lancôme La Vie Est Belle EdT. Denna kroppslotion är också idealisk att grunda med och efteråt spraya på La Vie Est Belle EdT för att få doften att hålla längre och dofta mer!