Torrt och frissigt hår? Här är hårvården som räddar dig!

2017-01-23

Det är viktigt att bibehålla fukten och skydda håret under kalla vintermånader. Vi har listat fyra hårvårdsprodukter som kommer göra susen för ditt hår.

Det är viktigt att bibehålla fukten och skydda håret under kalla vintermånader. Vi har listat fyra hårvårdsprodukter som kommer göra susen för ditt hår.


Kérastase Elixir Ultime Cataplasme – vårdande hårinpackning

Kérastase lyxiga hårinpackning är något för dig som vill ge ditt hår det lilla extra! Den här hårinpackningen vårdar och stärker ditt hår samtidigt som håret får intensiv återfuktning. Det är en behandling som lämnar håret med en mjuk, lätt och färsch känsla. Produkten appliceras efter schamponering, massera varsamt in hårinpackningen i hela håret och skölj ur den efter cirka 5 minuter och avsluta med balsam.

Macadamia Professional Ultra Rich Moiste Oil Treatment – näringsrik och glansgivande hårolja

Något som är viktigt vintertid är att skämma bort ditt hår med en bra hårolja. Den här håroljan är berikad med näringsfyllda oljor, vitamin E och omega 7 som hjälper till att vårda och återfukta ditt hår. En hårolja hjälper även håret att bibehålla fukten hela dagen samtidigt som den skyddar håret mot solljus och andra påfrestningar. Applicera i fuktigt eller torrt hår, använd 2-3 pump av håroljan i handflatorna och krama in oljan i hårtoppar och längder.

Davines Oi All In One Milk – multifunktionell leave in-spray

Davines multifunktionella leave in-spray är en riktig räddare i nöden för torrt och skadat hår. Den innehåller provitamin B5 och Amino-funktionellt komplex som återfuktar ditt hår och ger det ett friskt och fräscht utseende! Produkten skyddar även håret från UV-strålar, fria radikaler och värme. Applicera produkten i fuktigt hår med 10-15 spray fördelade över hela håret.

Maria Nila Structure Repair Leave In Cream – reparerande leave in-kräm

En leave in cream som har reparerande egenskaper för torrt eller skadat hår. Applicera gärna Maria Nilas leave in cream i handdukstorrt hår, då den även fungerar som ett värmeskydd samtidigt som krämen återfuktar och vårdar håret med hjälp av bland annat alger.


Hela elevens sortiment inom hårvård hittar du här.