Tre sätt att göra en vingad eyeliner enkel

2017-09-17

En snyggt vingad eyeliner går alltid hem och kan ge din look det extra för att sticka ut. Men tyvärr är det inte alltid så lätt att få till en snygg eyeliner och verkligen inte lätt att få båda ögonen jämna. Jag ska därför dela med mig av tre tips för att lyckas skapa en vingad eyeliner, på ett enkelt sätt!

Vinga din eyeliner med tejp!

Tejp är något som de flesta har hemma och därför är det mitt första tips. Du tar helt enkel två tejpbitar, en sätter du i underkant av ögat i den vinkel du vill ha, och en i överkant för att skapa en rak linje mot ögonlocket. Sen fyller du i med en eyeliner och sedan drar du bort tejpen, och vips så har du en sylvass eyeliner.

Real Techniques Winged Eyeliner Helper - medföljer i Real Techniques Eye Detail + Define

Detta grymma hjälpmedel har har tre stenciler till 3 olika typ av vingad eyeliner, en kortare, en längre och en dubbelvingad eyeliner. Jag väljer att använda den som är lite längre och placerar då stencilen mot min hud och sedan fyller jag i det tomrum som blir med en eyeliner, och voilá! Supersmidigt verktyg som verkligen försäkrar en om att båda ögonen blir lika.

Märk ut din eyeliner med prickar

För en person som är lite stadig på handen och vill ha en jämn eyeliner är detta ett jättebra tips. Använd en eyeliner med tunn spets, jag har använt NYX PROFESSIONAL MAKEUP Epic Ink Liner. Dutta sedan ut små prickar och se så att båda sidorna stämmer överens med varandra. Sedan drar du endast en tunn linje mellan prickarna och sedan fyller i. Resultatet blir en jämn och supersnygg vingad eyeliner.