Tutorial: PÜR Soiree Diaries Palette

2017-11-16

P ÜR har nyligen släppt nya härliga produkter, och jag har testat några av dom som är så otroligt fina, särskilt P ÜR Soiree Diaries Palette.

Soiree Diaries Palette består av 12 fantastiska färger, åtta matta färger och fyra skimmer färger som ger en fantastiska glöd. Av det 8 matta färgerna är fyra stycken ljusa nyanser i nude/rosa som är perfekta att ha som bas på hela ögonlocken, och de andra fyra är i varma bruna som är perfekta att skugga med. Och sen kan man toppa med någon av skimmer nyansen för verkligen ge din look det lilla extra! Färgerna är väldigt pigmenterade och kommer verkligen sitta på plats hela dagen!

P ÜR On Point Eyeliner Pencil är en vattenfast krämig eyeliner som kommer sitta på plats i över 10 timmar. Den är högpigmenterad och är len och skonsam mot huden då den innehåller Rejuvenation Complex, Ceramide III samt eteriska oljor som även kommer skydda dina fransar. Ett stort plus med denna penna är även att den är själv väsande så du kan ta med dig den överallt utan att du behöva oroa dig för att glömma en pennvässare! Denna produkten är även vegansk vilket vi verkligen gillar!

P ÜR On Point Liquid Eyeliner VIP är P ÜRs nya eyeliner som ger ett sylvasst resultat och är väldigt lätt att applicera med. Efter att formulan har torkat kommer finishen bli mattsvart utan att sätta sig i linjer. Den tunna spetsen glider lätt över fransraden och ger ett rakt resultat utan att "hoppa" över fransarna. Denna produkt är även berikad med Lash Rejuvenation Complex och olja från passionsblomma för att vårda fransarna och bibehålla dom. Även denna produkt är vegansk! ♥