Upptäck Hermès fantastiska värld av doft

2017-07-25

Upptäck Hermès magiska värld av doft!

Det anrika modehuset har funnits i samma familj sedan 1837 och har under sina år på denna jord gjort världen lite vackrare och mer väldoftande.

För tillfället säljer eleven bara Hermès i sina tre butiker men håll utkik här på sajten, vem vet vad som lurara runt hörnet... Inspirationen bakom Hermès parfymer är möten mellan människor, platser och material och man menar att alla parfymer är to share snarare än unisex. Därför vill man framhäva historierna och de drömska världar som lett fram till skapandet av parfymerna. Här ska vi utforska några av team elevens favoriter!

Terre d'Hermès -serien är en resa mellan de fyra elementen, jord, luft, vind och vatten. En människa som navigerar mellan de olika elementens kvalitéer och dess styrkor att påverka varandra. Gröna och minerala dofter med träiga undertoner kännetecknar dessa och noterna sträcker sig från bitter apelsin till kylande aldehyder. Parfymfamiljen gestaltar en känsla av frihet och att känna sig oövervinnerlig.

Voyage d'Hermès Denna samling parfymer hämtar sin inspiration ur de resor familjen Hermès gjort sedan grundandet 1837. Dessa resor har gjorts i syfte att utveckla varumärket och har bidragit till den kosmopolitiska känslan kring modehuset. Flakongerna är inspirerade av en stigbygel - ännu en flört med deras arv då de under många år endast var sadelmakare. Med känslan av att upptäcka, mötas och dela med sig är dessa dofter liviga och generösa. Sandelträ, enbär och mysk är några av noterna.

Eau des Merveilles Likt en länk mellan dröm och verklighet speglar denna doftfamilj en kvinnas dagdrömmar och fantasier. Sensuella och lekfulla dofter som sträcker ut handen mot det sensuella. Krispigt bubblande och kryddig tyngd. De glittriga flakongerna illustrerar magin i en modern saga, fylld av förtrollning och mystik! Denna kvinna har fötterna på jorden men huvudet bland molnen.