Vad är 3INA?

2017-05-29

Skönhetsprodukter med hög kvalitét, makeup med massor av pigment, hudvård som är effektiv, allt till ett pris som är snällt mot plånboken - visst låter det underbart? 3INA erbjuder allt detta!

3INA uttalas "Mina" och har sitt ursprung i Italien. Det är ett hudvårds- och makeupmärke som erbjuder innovativa produkter som alltid följer trenderna. Fokuset för 3INA har varit äkthet och estetik, och det sägs vara det första makeupmärket som fått titeln "mastige" vilket kort och gott är en mix av prestige och massproduktion. 3INA vill att alla människor ska kunna ha möjligheten att uttrycka sin individuella kreativitet, att alla ska kunna experimentera mer.

3INAs skönhetsprodukter utstrålar en känsla av premium, samtidigt som de har plånboksvänliga priser. Mixa, matcha, experimentera med färger som aldrig förr - prova 3INA!

 • 3INA är Cruelty Free.

Våra fem favoriter från 3INAs makeup

 • 3INA The Color Mascara; En riktigt härlig färgglad mascara som finns i fyra färger, rosa, blå, lila och gul som förutom att ge en fantastisk färg till dina fransar också verkar volymgivande och erbjuder både separation och definition.
 • 3INA The Metallic Eyeshadow; Metalliskt är så hett i sommar och denna ögonskugga gör det enkelt att hänga med på trenden. Den har en krämig textur som ger intensiv färg med metallisk effekt som verkligen sitter hela dagen!
 • 3INA The 3 in 1 Foundation; Ju enklare och snabbare basen kan vara, desto bättre eller hur? Speciellt för dig som är på språng. Denna produkt erbjuder de utjämnande, fixerande effekterna hos en primer, täckande egenskaperna från en concealer och lystern du får av en foundation, allt i en och samma produkt. Hur bra?
 • 3INA The Longwear Lipstick; Vi alla vill åt läppstiftet som sitter hela kvällen men som inte krackelerar, detta läppstift gör jobbet! Pigmenten är intensiva i detta flytande läppstift och det sitter på plats hela kvällen. Du kan även använda den för att ge kinderna lite färg också!
 • 3INA The Revitalizing Primer SPF 30; För dig som vill att mejken ska sitta men också skydda huden mot solens skadliga strålar är denna produkt perfekt. Denna primer är lätt i konsistensen och har en vattenbaserad formula som gör att din makeup sitter på plats länge samt ger en vacker lyster, samtidigt som den med hjälp av SPF 30 skyddar huden mot skadlig UV-strålning.

3INAs sheet masks

3INA erbjuder utöver sin fantastiska makeup även sheet masks, som också blivit så hett på sistone. Insta Story har fullkomligt exploderat av sheet masks - och vi förstår varför folk gillar dem! En sheet mask är enkel att applicera, du placerar den bara på ansiktet och låter verka i rekommenderat antal minuter och voilá - huden känns (oftast) direkt fantastisk.

3INA har tre olika sheet masks:

 • 3INA The Restorative Mask som är perfekt som söndagsmask för den glåmiga huden. Den mjukgör, återfuktar och ger lyster!
 • 3INA The Moisturizing Mask är för dig som är ute efter anti-age egenskaper. Den ger intensiv fukt och fräschar upp huden på ett kick!
 • 3INA The Soothing and Nourising Mask passar trött, irriterad och torr hud då den ger intensiv återfuktning och näring till huden samtidigt som den har en uppljusande effekt.

3INA har även en läpp- och ögonmask också:

 • 3INA The Lip Mask är perfekt om du vill skämma bort läpparna lite extra (vilket man bör göra med jämna mellanrum). Denna läppmask har vårdande och näringsgivande ingredienser som hjälper till att återfukta läpparna samtidigt som lavendel och persika gör läpparna smidiga.
 • 3INA The Eye Mask är en ögonmask med lyxigt guldextrakt. Den hjälper till att ljusa upp, återfukta och ge lyster till det känsliga området kring ögonen.