Vad är COSRX?

2017-05-29

K-BEAUTY är verkligen hett just nu, och vi på eleven har lanserat ytterligare ett varumärke som passar in på kategorin - nämligen COSRX! COSRX är ett sydkoreanskt varumärke som snabbt blivit ett av de mest populära på marknaden. Deras hudvårdsprodukter är målinriktade, med fokus på maximal effekt och resultat med minimalt antal ingredienser.

COSRX passar alla men är extra idealisk för dig med problematisk, bekymmersam hud t.ex akne/blemmor, reaktiv hud eller rodnad. Varumärket grundades 2014 som ett resultat av cirka ett årtionde av olika kundundersökningar, recensioner/klagomål, produktnöjdhet, research om populära ingredienser samt marknadspriser i kombination med behovsanalyser vid olika hudtyper.

AHA- och BHA-syror är av stor vikt i COSRXs produkter. pH-värdet i produkterna är anpassat också för ett optimalt resultat och för att förebygga risken för irritation. COSRX är verkligen effektiv hudvård som ger synbara resultat!

COSRX Ultimate Nourishing Rice Spa Overnight Mask

Om du är ute efter en multifunktionell ansiktsmask så bör du satsa på Rice Spa Overnight Mask. Den funkar som både natt- eller dagmask, men också som en ansiktskräm. Den innehåller över 65% risextrakt, risextrakt är känt för att vara rikt på både vitaminer och mineraler för att bidra med intensiv näring och fukt. Använder du masken på natten främjar den chanserna för en mjukare, mer uppklarnad hud under tiden du får din skönhetssömn. Hur bra?

COSRX Honey Ceramide Eye Cream

Glöm inte den känsliga huden kring ögonen! Denna ögonkräm är både snäll och mild mot den känsliga huden kring ögonen. Den har en silkeslen textur, utan att vara varken för lätt eller för tung. 80% honungsextrakt gör att den ger fukt och näring på djupet, medan adenosine har en anti-age effekt för att reducera synligheten av rynkor och fina linjer.

COSRX Hyaluronic Acid Hydra Power Essence

Denna toner är som flera glas vatten för huden! Fukt, fukt och ännu mer fukt. Den har höga halter av havtornsvatten och natriumhyaluronat, denna kombo ger intensiv fukt och hjälper även hudens fuktbindning på djupare hudlager. Din hud känns mjuk, mättad och smidig samtidigt som torrhetslinjer reduceras och en ungdomlig lyster framhävs.