Våga färg i vår - så lyckas du med en färgglad makeup!

2017-02-23

Våren är snart här och trendigaste i år är att våga med färger, som även kommer ge mer liv till din makeup! Jag har gjort tre olika looker med färger som passar bra till våren och med färger som passar bra tillsammans.

Till min första sminkning ville jag skapa en varm look med en hint av orange för att ge en peachy effekt. För att skapa den här looken har jag använt mig av .FÄRG Matte Hyperflex Shadow i nyanserna Vinteräpple och Nektarin. Jag ville samtidigt få en lite edgy look och valde då att lägga till en bold eyeliner, jag använde då IsaDora Flex Tip Eyeliner. För att fullända min ögon look använde jag lösögonfransar från Eylure i modellen N° 149. På mina läppar har jag NYX PROFESSIONAL MAKEUP Liquid Suede Cream Lipstick i nyansen Foiled Again.

Till min andra look ville jag skapa en vårig sminkning med en gul eyeliner för att ge en liten twist. För att skapa den här looken har jag använt .FÄRG Matte Hyperflex Shadow i nyansen Nyponros, och eyelinern är NYX PROFESSIONAL MAKEUP Vivid Brights Eyeliner i färgen Halo. Jag avslutade min ögon look med lösögonfransar från Depend i modellen Rebecka. Till mina läppar gjorde jag en ombre med NYX PROFESSIONAL MAKEUP Liquid Suede Cream Lipstick i nyansen Pink Lust och Cailyn Pure Luxe Lipstick i färgen Banana.

Till min sista look gjorde jag en look med två färger som framhäver varandra, lila och grönt. För att skapa den här looken har jag använt mig utav .FÄRG Matte Hyperflex Shadow i nyanserna Lavendel och Trollhassel. Jag valde att lägga till en mindre vinge och använde då IsaDora Flex Tip Eyeliner. För att sätta pricket över i:et till denna look så använde jag lösögonfransarna Bom Dia från Sweed Lashes. På mina läppar har jag använt Cailyn Pure Lust Extreme Matte Tint Mousse i färgen Clarity.

Jag valde att även göra en liten twist på denna look och genom att addera lite färgstänk. Jag använde då NYX PROFESSIONAL MAKEUP Vivid Brights Eyeliner i färgerna Vivid Envy och Vivid Blossom.