Vilken är din Transderma?

2017-02-27

Vår hudterapeut Sophia förklarar här nedan hur de olika serumen från Transderma fungerar och vilken som passar vilken hudtyp! Vilken Transderma är du?

Transderma® A - Detta retinolbaserade nattserum passar alla hudtyper (förutom den allra känsligaste) men är mest fördelaktig för dig med mogen eller förtida åldrad hud. Transderma® A tacklar de flesta synliga ålderstecken som så småningom drabbar alla i olika grad. Den jobbar reducerande på linjer och rynkor, förbättrar spänst och elasticitet, reducerar pigmentförändringar samt boostar hudens cellförnyelse för en ungdomligare utstrålning. Används på natten.

Transderma® C - C-vitamin (L-askorbinsyra) är en kraftfull antioxidant som skyddar huden mot de skadliga effekterna som uppstår i samband med fria radikaler och UV-strålning, det har också bevisad effekt i att stimulera kollagen- och elastinsyntesen i huden. Transderma@ C passar därför alla hudtyper (även känslig) och åldrar; den ger en boost med antioxidanter för ett förbättrat naturligt skydd mot yttre påfrestningar, huden får förnyad lyster samtidigt som fina linjer och pigmenteringar reduceras. Används med fördel på dagen.

Transderma® R - Passar för dig som vill ha en jämnare hudton och reducerade pigmenteringar. Serumet jobbar med kraftfulla antioxidanter som skyddar huden mot fria radikaler och andra oxidativa stressfaktorer. Man kan använda Transderma® R oavsett hudtyp inklusive dig som är känslig. Observera att för att ge serumet dess bästa förutsättningar behöver du använda dagkräm med SPF då alla typer av pigmenteringar triggas av UV-strålning. Används morgon och/eller kväll.

Transderma® M - Ett superhärligt, djupgående återfuktande serum som passar alla hudtyper, även den känsliga. Det jobbar återfuktande och regenererande baserat på ceramider och lipider identiska de som naturligt finns i vår hud, och hjälper därmed till att balansera upp hudens naturliga fuktbarriär. Huden blir maximalt återfuktad, får förnyad lyster och smidighet samt reducerade fina linjer och rynkor. Kan användas både morgon och kväll och ovanpå de andra Transerma®-serumen.

Transderma® O - Serumet för dig med mogen/förtida åldrad hud som verkligen vill kicka igång hudens funktioner! Transderma® O jobbar energigivande på våra cellers "kraftverk", de s.k mitokondierna. Dettsa sköter alla livsprocesser i våra celler och behöver med åren lite extra hjälp på traven då deras energiproduktion reduceras. Med Transderma® O får huden ny energi från djupet, en uppfriskande känsla och en förnyad lyster. Använd morgo och/eller kväll.