11 snabba frågor med Sania Claus Demina!

2018-03-11

Vi träffade stylisten och modebloggerskan Sania Claus Demina, som också är en stor skönhetsentusiast för att ställa 11 snabba frågor.

Vad är det första du gör på morgonen?

Borstar tänderna med en rosa tandborste från danska HAY och återfuktar ansiktet med Dermalogica Active Moist.

Vilket är det viktigaste steget i din hudvårdsrutin?

Rengöring! 

Vilka produkter måste du ha med dig på semestern?

Åker ingenstans utan rengöringsvatten från Bioderma, Special Cleansing Gel från Dermalogica, Active Moist från Dermalogica och min ögoncreme från Clinique. När det gäller solsemester så följer solskyddet från Sensai med SPF50 och kroppsskydd med SPF30 från samma serie alltid med.

Vad är din senaste upptäckt inom hudvård?

Koreansk hudvård, bland annat en superfavorit från Mizon som heter Apple Smoothie Peeling Gel som är den coolaste peelingen jag testat. Så kul att använda, man liksom lägger ett lager på huden, väntar någon minut och masserar. Då liksom känner man exakt var den döda huden finns och jag får alltid så fint glow efter. Den är superskonsam och jag använder den flera gånger i veckan. Två andra produkter som gjort underverk nu under vintern är Dermalogica Calm Water Gel och Dermalogica Barrier Defense Booster som båda verkligen ger huden den återfuktning som behövs under de torra kalla vintermånaderna.

Vilket skönhetsknep/produkt har du tagit med dig från föräldrar/familj?

Mamma introducerade mig tidigt till Eight Hour Cream från Elizabeth Arden. Applicerar gärna ganska mycket på läpparna innan jag går och lägger mig. Så himla cool produkt med kul historia! Sen finns det ett läppstift från Lancôme som jag hittade långt in i mammas badrumsskåp när jag var rätt ung, det var nästan slut så snodde det och använder det än idag: L'Absolu Rouge i nyansen 07 Rose Nocturne. Så himla naturlig och vacker färg för läpparna.

Vad är din guilty pleasure inom skönhet? 

Att boka ansiktsbehandlingar!

Har du något skönhetshack?

Jag byter örngott väldigt ofta, spelar liksom ingen roll hur väl jag rengör ansiktet om inte kudden är så ren som möjligt! Lätt grej att missa...

Vilken är din favoritdoft? 

Jag mixar 'Santal 33' med 'Rose 31' från Le Labo. Aldrig fått så mycket komplimanger för min doft som när jag bär dessa.

Vad önskar du att ditt femtonåriga jag visste om skönhet? 

Jag har alltid varit bra på att använda solskydd men kunde nog varit bättre på det när jag var tonåring också. 

När känner du dig som vackrast?

När jag sovit ut ordentligt! 

Om du bara fick använda en sminkprodukt för resten av livet, vilken skulle det vara?

Min bruna vattenfasta eyeliner från IsaDora!

Detta inlägg tillsammans med massvis med andra tips hittar du i vår senaste magasin!