11 snabba frågor med Therése Lindgren

2018-06-03

Therése Lindgrens stora intresse för skönhet och hudvård var en av faktorerna som gjorde att hon blev en av Sveriges största youtubers och influencers. Här svarar hon på våra elva skönhetsfrågor.

Vad är det första du gör när du klivit upp på morgonen?

Jag dricker väldigt mycket vatten, så jag vaknar tyvärr ALLTID innan klockan ringer för att besöka toaletten, men annars är nog det första jag gör att slå på nyhetsmorgon och äta frukost.

Vilket är det viktigaste steget i din hudvårdsrutin?

Rengöringen. Idag skulle jag aldrig drömma om att gå och lägga mig med smink som jag i regel alltid gjorde som yngre. Det spelar ingen roll hur dyra och bra krämer, serum och masker du har eller hur duktig du är på att applicera smink, om huden inte rengjorts ordentligt först.

Vad är din senaste upptäckt inom skönhet?

Mikrofiberhanddukar för sminkborttagning! SÅ smidigt att först blöta och använda microfiberduken som tar bort allt smink, för att sedan fortsätta med att rengöra huden. Det känns inte helt hållbart att varje dag använda och slänga sminkservetter när microfiberhanddukar finns som fullvärdigt alternativ.

Vad är din guilty pleasure inom hudvård?

Rollers för ansiktet, men absolut inte sådana med nålar, utan sådana som masserar och ökar blodcirkulationen. Jag kategoriserar mina beauty rollers är ett guilty pleasure eftersom att jag low-key nog inte ens tror att de fungerar. Men det KÄNNS ju så bra!

Vad önskar du att ditt 11-åriga jag visste om skönhet?

Att "ju smalare ögonbryn desto snyggare" är något jag senare i livet kommer att ångra! Herregud så jag kämpar med att försöka få tillbaka mina bryn!

När känner du dig som vackrast?

När jag har riktigt glowy hud, vita tänder och saltsprayat hår.

Om du bara fick använda en skönhetsprodukt för resten av livet, vilken skulle du välja?

Dermalogicas peeling "Dermalogica Daily Superfoliant". Jag använder den varje dag för att undvika torra partier i ansiktet, pormaskar och för lyster!

Vilken är den viktigaste skönhetsprodukten i sommar?

Solskyddet! Jag kör SPF 50 året om i ansiktet!

Vad är det sista du gör innan du går och lägger dig?

Rollar ansiktet i smyg, haha.

Hur mycket tid lägger du på ditt utseende varje dag?

Jag lägger inte mer än 20 minuter på smink, men om man räknar in hudvård, tandblekning, hårvård och min rollning så är vi nog uppe i en timme om dagen.

Vilken är din dyraste skönhetsvana?

Det är nog mitt microneedling-beroende, haha. Jag älskar microneedling och vill helst göra det varje månad, men min hudterapeut håller koll så att jag inte gör det för ofta.

Spana in Therése på hennes kanaler:

Youtube: Therese Lindgren
Instagram: @thereselindgren
Blogg: thereselindgren.se