5 hårvårdsprodukter du måste ha på bröllopsdagen

2018-05-03

Vi tänkte tipsa om hur du lyckas med frisyren på din bröllopsdag! Oavsett om du ska till frisör eller fixar din frisyr själv eller tillsammans med en vän så se till att ha god tid på dig.

Några tips till dig som ska göra din håruppsättning hos frisören är att vara ute i god tid med tidsbokning av både konsultation och själva håruppsättningen, gärna 6 månader innan bröllopet. Om de även ska hjälpa till med makeup och påklädning så se till att lämna in brudklänning och andra accessoarer som du ska ha i tid enligt överenskommelse med din frisör.

Provfärga håret ca 6 månader innan för att se vilken nyans du ska ha på håret. Slutgiltiga färgningen bör ske max 10 dagar innan bröllopsdagen för att undvika utväxt eller färgfläckar.

5 hårvårdsprodukter du måste ha på bröllopsdagen

Börja med värmeskydd! Se till att skydda håret ordentligt när du ska använda värmeverktyg. Uniq One All in One Hair Treatment är en idealisk leave-in produkt som dels erbjuder skydd mot värme samtidigt som den vårdar, reder ut och minskar frissighet.

Använd rätt stylingverktyg! Vi rekommenderar den uppdaterade versionen av en älskad klassiker, ghd Gold Professional Styler som verkligen gör det enkelt för dig att styla håret - oavsett om det ska vara platt eller lockigt. Den är skonsammare mot håret och ger håret en mjuk, glänsande känsla efteråt.

Bunkra upp med hårnålar! Om du ska göra en uppsättning så garanterar vi att hårnålar kommer behövas. Bravehead Professional Hairgrips 51 mm kommer som en smart burk innehållande ca 330 hårnålar. Vi vet ju alla hur det är när man ska försöka hitta gamla hårnålar man använt...

Håll din frisyr på plats med hårsrpay! Redken Hairsprays Forceful 23 Super Strength Finishing Spray håller frisyren på plats med sin upp till 24 timmars fuktresistenta formula. Den ger upp till 8 timmars flexibel kontroll och glans samtidigt som frissighet reduceras.

Det är klart håret ska dofta gott, så prova en hårparfym. Balmain Silk Perfume ger dels en mild och elegant doft till ditt hår samtidigt som den ger ett glansfullt resultat.