5 steg till en strålande hy

2018-07-01

En naturligt strålande hy är något de flesta eftersträvar, men hur ska man uppnå den perfekta lystern med ett så naturligt resultat som möjligt? Vi tänkte ta dig igenom 5 steg till en härligt strålande hy.

Steg 1

Börja med en energigivande rengöring, som Clarins Daily Energizer Cleansing Gel som effektivt rengör huden samt lämnar den mjuk och fräsch. Kombinera detta med den populära Pixi Glow Tonic som tar bort döda hudceller och framhäver hudens naturliga glöd.

Steg 2

Slappna av med en sheetmask! Holika Holika Pure Essence Mask Sheet - Lemon är fullmatad med C-vitamin som fräschar upp, gör huden mjuk och boostar lystern.

Steg 3

Boosta huden med C-vitamin med hjälp av det härliga serumet Lumene VALO Glow Boost Vitamin C Hyaluronic Essence som ger lyster, maximal återfuktning och slätar ut. C-vitamin är ett viktigt ämne för att hålla kropp och hud frisk, och finns i mat samt hudvård. T.ex så får en vuxen person i sig sitt dagliga behov av vitamin C genom att äta en tredjedels paprika eller en stor apelsin. Läs mer om vitamin C i vårt skönhetslexikon.

Följ upp med en återfuktande, energigivande ansiktskräm som Ole Henriksen Truth Revealed Brightening Broad Spectrum SPF 15 Moisturizer som skyddar huden med SPF 15, förebygger tecken på åldrande, jämnar ut och återfuktar.

Steg 4

Addera lyster genom din makeup! Ett bra sätt att boosta hudens lyster tillfälligt är att addera lite highlighter. Vi tänkte tipsa om två highlighters som båda ger ett skirt, väldigt naturligt resultat vilket gör dem optimala att använda både på en sminkad hy men också på en osminkad hy för dig som gärna vill gå osminkad men ha lite extra glow. Den första är rms beauty Living Luminizer som har en silkeslen textur som inte känns klibbig eller oljig och ger ett väldigt subtilt skimmer och skir lyster. Den andra är Ciaté Dewy Stix Luminous Highlighting Balm i nyansen Glow som kommer i stick-format med en gel-liknande textur som också ger ett skirt men lysterfyllt resultat.

Steg 5

Sist men inte minst; ansiktsmist! En ansiktsmist är till att börja med fantastiskt skönt att alltid ha med sig, vid skrivbordet, i handväskan, ja närsomhelst för att ge huden en fuktgivande boost. Pixi Glow Mist är till för just "glow". Den är berikad med 13 naturliga oljor, aloe vera och fruktextrakt för att ge huden extra näring, återfuktning och lyster - idealisk att använda både på sminkad och osminkad hy.