6 steg till en perfekt bröllopsbas

2018-05-06

Oavsett om du själv gifter dig eller om du är bjuden på ett bröllop så vill du att din bas ska vara så perfekt som möjligt och hålla så länge som möjligt, eller hur? Vi har tipsen för att uppnå det!

En bra bas börjar med bra hudvård så se till att ta hand om din hud ordentligt med framförallt rätt rengöring, serum och ansiktskräm för just din hudtyp. Vill du läsa mer om hur du preppar huden inför bröllopet så kan du läsa om det här!

Förbered huden med primer! Någon sa en gång "it's a crime, not to prime" och vi kan bara instämma. En alldeles underbar primer är Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Primer i nyansen Original. Den hjälper till att ge lyster samt släta ut hudens textur för att göra t.ex porer mindre synliga. Den är lätt, transparant och består av ljusreflekterande pigment som verkligen ger huden en fantastisk lyster samtidigt som huden vårdas tack vare majs-, aprikos-, passionsfrukt- och risolja. Det finns även fler nyanser för dig som behöver jämna ut t.ex rodnader eller har glåmig hy.

Använd en långvarig foundation! Det gäller att hitta en foundation som känns lätt, inte blir kakig och håller länge, det låter jättesvårt vi vet men vi har hittat den rätta produkten. Nämligen Lancôme Teint Idole Ultra Wear SPF 15, som länge varit älskad av konsumenter och som ger en felfri, heltäckande bas med sammetslen matt finish som håller i upp till 24 timmar (!!). Den är krämig i texturen och är lätt att applicera, och känns lätt på huden.

Dags att fixera din foundation! Detta gör du med Cover FX Perfect Setting Powder! Detta lätta, talkfria och ultratransparanta löspuder hjälper dig att hålla din makeup på plats hela dagen med en jämn finish utan att bli kakig.

Sätt färg och highlight till din makeup! The Balm In The Balm of Your Hand Volume 2 är verkligen en idealisk palett för dig som gillar att ha allt-i-ett. Här hittar du bronzer, rouge, highlighter och ögonskuggor i ett.

Dags att fixera hela din makeup! Skindinavia The Makeup Finishing Spray Bridal är perfekt för detta. Det är ett ultrafint spray, speciellt utvecklad för att stå emot effekten av överflödig fukt och hjälper till att hålla din makeup felfri hela dagen. Spraya över din färdiga makeup och du är redo!