Alla hjärtans dag-look med PÜR Soirée Diaries Palette

2018-02-06

Nu är det snart alla hjärtans dag och vare sig du ska fira med någon du tycker eller om du ska käka chips och krama hunden så har jag lite inspiration som kan tänkas passa både till alla hjärtans eller när du bara vill ha en sleek makeup! Här är stjärnan i makeupen P ÜR Soiree Diaries Palette som är en jättehärlig palett bestående av 12 goa nyanser! Fyra matta, fyra satin och fyra skimriga - allt du behöver för att kunna sno ihop en schysst makeup. P ür Soirée Diaries Palette är helt vegansk vilket jag så klart uppskattar!

Som till synes är detta en varm och fin palett. Många gnäller om att det är trist med varma paletter, men kom igen, de flesta av oss älskar dem ändå! Jag gör i alla fall det och känner mig alltid snygg och fräsch i varma toner.

Här har jag swatchat P ür Soirée Diaries Palette på helt bar hud, alltså ingen primer, lotion, foundation eller liknande och jag tycker den gör oerhört bra ifrån sig! Nu är vissa av de ljusa färgerna lite svårare att se, men det innebär bara att de är fina uttoningsfärger för oss som är bleka och bra highlightfärger för er med mörkare hud. De skrimriga skuggorna behöver ingen hjälp med settingspray eller klibbig primer för att fästa utan är krämiga och härliga på egen hand.

Så här kan en makeup med Soirée Diaries Palette se ut och så här skulle jag kunna se ut om jag ska på dejt med sambon eller en kompis. Det är rätt mycket smink, men ändå väldigt lättburet och inte särskilt tungt, detta då ögonlocket har en ljusare, skimrig färg och faktiskt eftersom det är varma färger.

På ögonen har jag använt Socialitet och Gala som uttoningsfärger i globlinjen och sedan värmt upp under ögat och i globlinjen med Stunner på en fluffig ögonskuggsborste. Alla dessa färger är väldigt enkla att fluffa ut så det går bra att vara rätt snabb. När jag var nöjd med uttoningen av mina första skuggor tog jag en lite mindre ögonskuggsborste och sotade in mörkbruna Epic. Detta gör att ögonen får mer dimension och ser större ut. Ögonlocket använde jag endast skimriga Twinkle på, en underbar roséguldbronsig ton!

En sådan här skuggning gör sig väldigt bra med en vingad eyeliner och lösfransar, så om du känner att du är bekväm i det är det supersnyggt. Annars kan du använda en mörkskugga längs med fransraden och sedan dänga på med så mycket mascara du kan! Jag brukar tänka att jag vill ha lite 60/70-tals formen på ögonen, det var ju himla inne med stora rådjursögon då.

I övrigt har jag använt dessa produkter till makeupen:

BAS
NYX PROFESSIONAL MAKEUP Total Control Drop Foundation - Alabaster
Viva la Diva Concealer With Argan - Pure Light
NYX PROFESSIONAL MAKEUP HD Studio Photogenic Finishing Powder
bareMinerals Invisible Bronze - Fair to Light
IsaDora Blush & Glow Draping Wheel - 55 Peachy Pop

ÖGON
P ÜR Soiree Diaries Palette
the Balm Schwing Black Liquid Eyeliner
IsaDora Stretch Lash Mascara
Ardell Faux Mink 810

LÄPPAR bareMinerals Gen Nude Under Over Lip Liner - Borderline
IDUN Minerals Lipgloss - Astrid