De resultatinriktade ampullerna från Babor

2018-04-17

Det väletablerade varumärket Babor är det nog få som har missat. Med ett brett sortiment av högeffektiva, resultatinriktade och professionella produkter hittar du enkelt hudvård som matchar din huds behov. Babor jobbar dessutom med mycket växtbaserat innehåll och så lite konverseringsmedel som möjligt.

Historien om Babor

Redan 1956, över 60 år sedan, grundades Babor av biokemisten Dr. Michael Babor i Tyskland. Dr. Michael Babor tog med sin innovation och vision fram den idag legendariska Cleansing System HY-ÖL som blev startskottet för vad som kom att bli ett av dagens mest välkända och respekterade skönhetsmärken.

Babors kärna

I kärnan av Babor finner du vetenskap och forskning! Allt sker på Babors stora forskningscenter i Tyskland, dvs allt från en första idé till färdig produkt, där man har både biokemister, dermatologer, fysiker, molekylärbiologer och experter som tillsammans jobbar för att Babors produkter ska uppnå de mest effektiva resultaten. Som vi tidigare nämnde så är Babors produkter framtagna för att möta olika hudtypers behov och hudtillstånd för att ge bästa möjliga effekt. T.ex så är alla Babors produkter framtagna med ett anpassat pH-värde för att inte störa hudens naturliga balans och de innehåller aktiva ingredienser för att ge snabba, effektiva resultat men som är hållbara och långvariga.

Babors berömda ampuller

Babor är berömda för sina effektiva, resultatinriktade ampuller som heter Babor Ampoule Concentrates. Dessa ampuller kommer i de flesta fall i 7-pack (för en veckas kur eller för att använda en gång i veckan i 7 veckor) i små glasampuller. Dessa glasampuller innehåller ett riktigt effektivt koncentrat och finns i flera olika versioner för att matcha just dina behov.

Du applicerar ampullen genom att bryta toppen med hjälp av det inkluderade verktyget. Du häller sedan ut innehållet i handflatan och applicerar över ansikte, hals och dekolletage efter rengöring på torr hud. Ampullen må se liten ut men tro oss, den räcker gott och väl till de områdena! Applicera med lätta strykningar och klappa varsamt in det i huden.

Vilken Babor-ampull ska jag använda?

Har du en känslig/reaktiv hud? Då passar Stop Stress dig! Det aktiva koncentratet har rogivande, avstressande ingredienser för att främja en stärkt hud med bättre motståndskraft och välbefinnande.

Känns din hud torr, trött och glåmig? Då är Oxygen Plus ampullen du ska vända dig till. Det aktiva koncentratet hjälper till att vitalisera, syresätta och skydda huden mot yttre påfrestningar och ger huden en optimal energinivå samtidigt som ljusreflekterande pigment ger huden en vacker lyster.

Har du en fuktfattig, torr och stressad hud? Prova då Algae Vitalizer som jobbar både återfuktande och utrensande. Tack vare ingredienser som planktonextrakt från brun-, grön- och blåalger verkar den intensivt återfuktande och ger dig en maximalt återfuktad, fräscht rosig hud.

Har du en mogen/förtidigt åldrande hud i behov av anti-age? Då rekommenderar vi FP Lift Express Fluid som främjar ökad fasthet i huden samtidigt som synbarheten av fina linjer och rynkor reduceras. Detta koncentrat ger en uppstramande effekt samtidigt som den främjar cellkummunikationen. För en ungdomligare look!

Kan du inte bestämma dig utan vill prova flera ampuller? Då rekommenderar vi With Love Ampoule Gift Set som innehåller 7 av Babors bästsäljande ampuller, så du kan prova dig fram vilket/vilka koncentrat som passar just dig!

Babor ♥ Miljön

Babor bryr sig om miljön och strävar efter att vara så miljömedvetna som möjligt och behandlar naturen med respekt. T.ex så filtreras allt vatten genom ett avancerat system som separerar vatten från oljor och fetter hos Babor, detta vatten återanvänds sedan till andra processer så som t.ex nedkylning. Fetterna och oljorna förbränns för att sedan generera elektricitet. Babor är mycket stolta över att skicka sina produkter koldioxidneutralt till sina återförsäljare världen över och använder sig av tjänsten GoGreen, startat av logistikföretaget DHL. Koldioxid som uppstår under transporten kompenserar dem via stöd till klimatskyddsprojekt.