Din guide till höstdoften

2018-09-30

Vi har haft en helt fantastisk sommar med strålande sol och en värme utan dess like. Men nu räcker det eller? Börjar ni precis som vi längta efter hösten och allt som kommer därtill? Vi byter de friska somriga dofterna mot lite tyngre och kraftfullare dofter. Vi har tagit fram de optimala höstdofterna som du genast måste införskaffa till din höstgarderob (ja, garderob för du behöver flera!).

Nu kanske du undrar varför ska jag ha flera dofter, det räcker väl med en till hösten? Nej det gör det inte! Vill du ha samma doft och därmed samma känsla när du ska till jobbet som när du ska på date? Nej trodde väl det. Häng med nedan så hoppas vi att du hittar just din höstkollektion!

BACK TO THE ROUTINE

Med hösten kommer också rutinerna igen, på jobb, skola och allt vad det innebär. Vi tar oss an vardagen med massa ny energi och för att bibehålla energin behöver du en doft som förmedlar den känsla du vill ha under dagarna!

Här är våra topp tre dofter till vardags denna höst:
- Boss Pour Femme Ma Vie EdP - En otroligt feminin och kraftfull doft som inger självförtroende och styrka.
- Boss The Scent For Her EdP - Denna doften är en fantastiskt förförande och oemotståndlig doft. Med persika doppad i honung i toppen och osmanthusblomma som övergår till rostade kakaobönor kan ingen stoppa dig när du bär denna! Denna succédoft har legat på topplistorna sedan lansering - av en anledning.
- Gucci Guilty Absolute Pour Femme EdP - Gucci Guilty Absolute Pour Femme är en otraditionell kvinnodoft som skapats för en modern kvinna. Den är kraftfull och alldeles fantastisk! Björnbär, Bulgarisk ros och Goldenwood hittar ni i denna otroligt coola doft!

DATE NIGHT

Du ska på middag, date, fest you name it! Hösten är fylld av härliga kvällar när du kanske känner för att bära en lite mer intensiv doft än till jobbet.

Nedan är våra toppval för höstens kommande kvällar:
- Boss The Scent For Her Private Accord EdP - Höstens nylansering från HUGO BOSS - WOW! Denna doft är baserad på kakao absolute, den är ännu mer förförisk och intensivare än originalet och tar förförelsen till en ny nivå. Denna Oriental Gourmand doft är full av sensualitet och självsäkerhet!
- Gucci Guilty Woman EdT - En varm och spännande orientalisk blommig doft där njutning står i centrum. Doften fångar uppmärksamheten med en praktfull inledning som hämtas ur den naturliga friskheten från mandarin som skimrar vid sidan av en djärv handfull rosépeppar. Hjärtnoterna är en lockande blandning av berusande syrén och geranium spetsad med den ljuvliga känslan av persika - alltigenom sammetsmjuk kvinnlighet med en lockande antydan av provokation. Patchoulin, som är karaktäristiskt för Guccis dofter, förmedlar här ett budskap om styrka, medan bärnstenens fyllighet vittnar om djup kvinnlighet.
- Lacoste Pour Femme Intense EdP - En parfym som är självsäker utan att vara arrogant och som kombinerar mjukhet och djärvhet med fulländad elegans. Man har bevarat originaldoftens struktur och skapat en mjuk fyllighet som öppnar upp med moderna, utsökta noter av karamelliserat socker. De sköra, delikata hjärtnoterna av rosor följs, precis som i originaldoften, av en sensuell bas av mysk kombinerat med cederträ från Himalaya och varma, intensiva noter av sandelträ. När denna förtjusande nya Eau de Parfum kommer i kontakt med huden är det som att den väcks till liv och skapar en mjuk, sammetslen känsla. Det är en beroendeframkallande, oemotståndligt kvinnlig doft som flirtar med alla sinnen.

WEEKEND-FUN

Oavsett om du tar en promenad i skogen eller stan, fikar med vänner eller slappar hemma - behöver du en doft som skiljer sig från din lite tyngre kvällsdoft.

Nedan kommer våra top picks för helgdagarna:
- Escada Celebrate Life EdP - En doft som hyllar livet och som symboliserar vitalitet och evigt liv. Doften öppnar upp i friska citrusnoter och med mogna päron och litchi. Hjärtnoter av rosa ros och apelsinblomma ger doften en blommig karaktär, där den tillsammans med de varma basnoterna av vanilj och mysk rundar av och ger ett orientaliskt och mjukt intryck.
- Gucci Bloom Nettare Di Fiori EdP - Doften fångar blommorna i full blom, när deras doft är som starkast och mest utsökt. I kreativt samarbete med Alberto Morillas har originaldoften Gucci Bloom utvecklats till en blommig chypre. Hjärtnoten av jasmin, rangoon creeper och tuberos har intensifierats med feminina noter av ros och osmanthus. Toppnotens träiga, sensuella kombination av ingefära och ros och den mjuka, mystiska basen av patchouli, mysk och osmanthus bidrar till att skapa en djupare känsla av kvinnlighet.
- Stella Mccartney Peony EdT - Delikat men ändå vågad - Stella Peony har en träig, elegant blomdoft av rosa pion som först kryddats med svartpeppar och sedan grundats med cederträ, patchouli och amber blend. Denna doft är verkligen one of a kind!