Här är produkterna som ger dig fastare hy

2018-12-03

Drömmer du om fastare och ungdomligare hy? Då är Elemis Pro-Collagen hudvårdsserien för dig. Med aktiva ingredienser verkar den intensivt återfuktande och "plumpar" upp huden.

Önskar du en fastare, ungdomligare hud? Då är Elemis Pro-Collagen serien för dig. Berikad med alger från Medelhavet verkar den intensivt återfuktande och "plumpar" upp huden. Man kan säga att den ger din hud de byggstenar du behöver för en hälsosam och frisk hud.

Stjärningrediensen Padina Pavonica, en brunalg som finns vid Medelhavets kust, är rik på polysackarider som effektivt drar till sig vatten och fettsyror vilket tillför huden mer fukt och ökar fastheten. För att uppnå sin effektiva formulas kombinerar Elemis avancerad teknologi med kemi från naturen i alla sina produkter. Dessa prisbelönade kombinationer har med hjälp av flertal studier visat sig resultera i förbättrad fasthet, elasticitet och smidighet.

Din hudvårdsrutin: Steg 1: Rengöring är A och O

Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm

En effektiv, djuprengörande balm som löser upp och avlägsnar smink, orenheter och föroreningar samtidigt som den vårdar din hud. Du kan även lägga den som en ansiktsmask för en intensivt närande behandling.

Steg 2: Boosta med näring

Elemis Pro-Collagen Marine Oil

En vårdande ansiktsolja som innehåller en trio av olika alger bestående av Padina Pavonica, Golden Seaweed och Roaring Water Kelp som tillsammans stärker hudens fuktbarriär och elasticitet. Boostar huden med fukt och näring samtidigt som den även reducerar synlighet av fina linjer och rynkor.

Elemis Pro-Collagen Super Serum Elixir

Ett koncentrerat anti-age serum som är berikat med en unik blandning av bioaktiva ämnen som afrikansk björkbark, rött sjögräs och Padina Pavonica som förstärker hudens elasticitet och fasthet. Hyaluronsyra i kombination med omegarik Camelinaolja återfuktar på djupet.

Steg 3: Lite extra kärlek till känsliga ögonområdet

Elemis Pro-Collagen Eye Renewal

En intensivt vårdande ögonkräm som innehåller en effektiv anti-age formula med Padina Pavonica i kombination med aminosyror, betakarotener, B, C och E-vitamin från Chlorella och blågröna mikroalger som tillsammans arbetar för att släta ut och strama upp huden.

Steg 4: Fukt, fukt och åter fukt

Elemis Pro-Collagen Marine Cream Limited Edition

Flerfaldigt belönad dagcreme som ger en plumpad känsla med mindre synliga linjer och rynkor, finns även i en fylligare konsistens Ultra Rich. Innehåller Padina Pavonica som hjälper huden att bibehålla fukt och ökar hudens fasthet och elasticitet. Antioxidantrik Gingo Biloba tillsammans med ros - och mimosaextrakt skyddar huden mot fria radikaler.

Elemis Pro-Collagen Overnight Matrix

Kliniskt testad nattcreme som innehåller ELEMIS Smart Drone Technology som motarbetar stressrelaterade hudproblem. Med en kraftfull blandning av Padina Pavonica, Drone Peptide Technology, mikroalger och Wild Indigo Oligosackarider arbetar Pro-Collagen Overnight Matrix på att återställa den naturliga balansen i huden.

Steg 5: Glöm inte hals och dekolletage

Elemis Pro-Collagen Neck & Décolleté Balm

En mjukgörande och utslätande creme som återfuktar och boostar hudens elasticitet samt reducerar ålderstecken på hals och dekolletage. Innehåller Havtornsolja, som är rik på fettsyran omega-7, blandad med Padina Pavonica för att återfukta och ge näring till huden samt minska synligheten av ålderstecken som rynkor och fina linjer.

Steg 6: Unna dig det lilla extra

Elemis Pro-Collagen Marine Mask

Lyxig ansiktsmask som verkar för att släta ut och öka hudens fasthet. Masken använder sig av en effektiv blandning av algen Padina Pavonica i kombination med Adaptogenic Noni, Moringa och Arganolja för att stärka och boosta hudens elasticitet och spänst. Resultat blir en fastare hud och ett mer ungdomligt utseende. Använd två gånger i veckan.