Gör dig redo för vårens afterwork med dessa snabba tips!

2018-04-16

En spontan AW en solig vårkväll är aldrig fel men efter en lång dag på jobbet så kanske man vill fräscha upp sig lite innan. Eftersom man drar direkt från jobbet till AW:n så vill man gärna att det ska gå fort att fräscha upp sig och vi har tipsen på hur du lyckas!

Sätt färg på läpparna

Den absolut snabbaste fixen att gå från vardag till fest är att addera lite färg på läpparna. Ett klassiskt rött läppstift går alltid hem, eller varför inte prova en vårfräsch rosa eller årets färg - lila? Oavsett vilken färg du väljer så kommer ett läppstift garanterat att lyfta din look.

Ett tips för att matcha årets trend med både färg och glans är att prova Lancôme L'Absolu Lacquer Gloss! Den har konsistensen av ett flytande läppstift, bekvämligheten av ett läppglans och hållbarheten som ett lip stain. Den ger en rik nyans, härlig glans och sitter länge. Perfekt för att fräscha upp din look!

Nedan har man använt nyansen 134 Be Brilliant.

Om du inte vill att det ska vara så intensivt så kan du antingen smacka läpparna mot en servett eller dutta lite försiktigt med fingertoppen för att få ett mjukare intryck.

Pudra bort glans

By Terry Hyaluronic Hydra-Powder är idealiskt för att matta ned eventuell glans som uppstått och ger huden en fräsch, matt look. Om du hellre föredrar ett kompakt puder så rekommenderar vi Clarins Ever Matte Mineral Powder Compact som finns i flera nyanser och är ett ultra-fint kompakt puder.

Praktisk mini-mascara

En annan produkt som är praktisk att ha med sig i handväskan är Lancôme Monsieur Big Mascara som finns i mini-version, nämligen bara 4 ml. Den är liten och praktisk så den får plats i även den lilla handväskan men ger samma fantastiska resultat som sitt storasyskon!

Dofta vår!

Sist men inte minst, spraya på dig en härlig vårdoft! En doft vi varmt kan rekommendera är Viktor&Rolf Flowerbomb La Vie En Rose EdT 2018 som är en lättare, somrig version av originalet. Det är en orientalisk, blommig doft med underbar anoter av bl.a rosépeppar, orkidé och grapefrukt.