Lancôme Love Your Age - Perfekt hudvårdsrutin med Génifique

2018-09-30

Året var 2009 då Lancôme lanserade "den lilla svarta flaska", deras Advanced Génifique Youth Activating Concentrate och har sedan dess tilldelats över 130 internationella priser och är idag en av Lancômes bästsäljande produkter. I det här inlägget tänkte vi berätta lite mer om hur produkten togs fram samt berätta mer om dess fördelar.

Lancômes forskare frågade kvinnor i alla åldrar, av olika ursprung, på tre kontinenter hur de definierar ett ungdomligt utseende - nyckelorden blev samma: lyster, jämn hudton, mjukhet, fasta konturer och inga rynkor.

Efter 10 års forskning togs Advanced Génifique Youth Activating Concentrate fram med sin ikoniska formula som är lika effektiv för alla - oavsett hudtyp. Detta serum har en dubbeleffekt, den ger nämligen en målinriktad insats mot de nyckelfaktorer som kännetecknar ungdomlig hud både dag och natt. Den hjälper huden att förbättra synliga tecken och parametrar som kännetecknar ung hud. Formulan är berikad med en ingrediens som är framtagen med hjälp av bioteknik som arbetar i perfekt harmoni med huden. Formulan är så pass avancerad att den skyddas av patent ända fram till 2029.

Även designen på flaskan är avancerad. Den största innovationen finns i pipetten som tog 15 månader och lika många tekniska försök att designa. Den är inspirerad av samma automatiska modell som används på laboratorier för att säkerställa en perfekt dosering. Vrid på korken, och pipetten fylls med exakt den mängd som behövs.

Grundkonceptet bakom Love Your Age

Lancôme Advanced Génifique Youth Activating Concentrate är ett bästsäljande serum världen över som kan användas av alla hudtyper, alla åldrar en eller flera gånger om dagen. Den har en probiotisk formula som är noggrant framtagen med 9 patent som hjälper till att bekämpa de första ålderstecknen och för att förlänga hudens ungdomliga utseende. Advanced Génifique förbättrar 10 grundläggande tecken på ungdomlig hud både dag och natt; klarhet, hudstruktur, utstrålning, elasticitet, jämn hudton, spänstighet, fina linjer, fasthet, slapp hud och djupa rynkor. Den kan dessutom använda den ihop med vilken ansiktskräm du än önskar.

Hitta din perfekta Génifique hudvårdskombination

Efter att du rengjort ansiktet så börjar du din rutin med Lancôme Advanced Génifique Youth Activating Concentrate. Dess patenterade formula hjälper till att förbättra hudens kvalitét. Huden får en ungdomligare look, mer lyster, hudtexturen förbättras och din hud får en silkeslen finish. Steg nummer två är att applicera rätt ansiktskräm för din hudtyp.

För den torra huden: Är du ute efter en fuktgivande, lugnande kräm rekommenderar vi att följa upp med Lancôme Hydra Zen Neurocalm Gel Cream.

För att förebygga ålderstecken: För en utslätande, uppstramande effekt rekommenderar vi att följa upp med Lancôme Renergie Multi-Lift Créme Légère.

Anti-age: För en vackrare, jämnare textur kan vi rekommendera Lancôme Visionnaire Advanced Multi-Correcting Rich Cream.